CHP’li Gürer: Hükümet terörü Meclis gündemine almıyor!

CHP’li Gürer: Hükümet terörü Meclis gündemine almıyor!
20 Ağustos 2017 11:50

CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Ömer Fethi Gürer, CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, CHP Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı ve parti yönetimi ile Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir ve dernek üyelerini ziyaret etti.

 

 

 

Niğde Şehit ailelerinin sorunlarını dinleyen CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, referandum öncesinde şehit haberlerinin gelmeyeceğinin sözünün verilmesine rağmen hemen hemen her gün şehit haberlerinin gelmeye devam ettiğini belirtti. Vatanı için canını feda eden şehitlerimizin hiçbir zaman unutulmayacağının altını çizen Gürer, şehit yakınlarına gereken maddi manevi desteğin her zaman verilmesi gerektiğini belirtti.

 

 

GÜRER: “HÜKÜMET TERÖRÜ MECLİS GÜNDEMİNE ALMIYOR”

 

 

Terörle mücadelede hayatını kaybedip, şehit olmuş güvenlik güçlerimizin, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı direnirken şehit olanlarımız ortak acımız diyen CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuşmasının devamında şunları söyledi: “Şehitlerimiz arasında hiç bir ayrım olamaz. Vatan için Bayrak için can verenler ortak değerlerimizdir. Şehitlerimiz bu ülke için canlarını feda ettilerse, bizlere düşen görev de onların anmak, yaşatmak, yakınlarını korumak, kollamaktır. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak her türlü terörü lanetliyoruz. Mecliste de terörünün araştırılması ve meclis gündemine getirilmesi için teklifler verdik ama AKP hükümetleri bu konuyu meclis gündemine taşımadı. Ancak biz hükümetin teröre karşı alacağı tedbirlerin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

 

DEMİR: “ŞEHİT HABERLERİNİN GELMEMESİ EN BÜYÜK TEMENNİMİZ”

 

 

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, Cumhuriyet Halk partisi heyetinin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade ederken şunları söyledi: “Şehitlerimizin unutulmaması bizim için çok önemli. Şehitlerimizi unutturmamak ve yaşatmak için sık sık şehitliklerimizi ziyaret ediyoruz. Bizim talebimiz maddi değil manevi destek, halkımızın, siyasilerimizin bizleri unutmaması ve sahip çıkması. Bunun yanında en büyük talebimiz şehit ve gazi haberlerinin gelmemesi. Ülkemizde acılardan uzak kardeşçe yaşamak “ dedi.