CHP’li Gürer: Emeklilikte yaşa takılanlar ve taşeron çalışanların sorununu meclis çözmelidir

CHP’li Gürer: Emeklilikte yaşa takılanlar ve taşeron çalışanların sorununu meclis çözmelidir
4 Ekim 2018 09:00

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, artan ekonomik sorunlar ve mağdur olan kesimlerin yaşadığı olumsuzlukların çözümü için kanun tekliflerinin bir an önce yasalaşması gerektiğini söyledi. Gürer, TBMM’nin sorunları çözebilecek kapasiteye sahip olduğunu belirtti.

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 27. Dönem 2. Yasama Yılının başlamasının ardından TBMM’de yaptığı ilk konuşmada, ülkemizde artış gösteren ekonomik sorunlar ve mağduriyet yaşayan kesimlerin çözüm bekleyen problemlerine değindi.

 

Gürer, “Emeklilikte yaşa takılanlar, kamuda kadrosuz şoförler, Sağlık Bakanlığında kadrosuz bilgi işlemciler, 4 Aralık mağduru jokerler, Karayollarında ve diğer kurumlarda kadroya alınmayı bekleyenler, mevsimlik ve geçici işçiler, Sağlık Bakanlığında, Millî Eğitim Bakanlığında, Tarım Bakanlığında, Ulaştırma Bakanlığında atama ve kadro bekleyenler, taşeronda kalan KİT çalışanları ve tüm mağdurlar Türkiye Büyük Millet Meclisinden sorunlarına çözüm beklemektedir. Türkiye Büyük Millet Meclisi bu sorunları çözecek kapasite ve varlığa sahiptir” diye konuştu.

 

Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen CHP Milletvekili Gürer, “ekonomik anlamda artan sorunlar ile mağdur olan bu kesimlerin sorunlarının çözümü için bir an önce kanun tekliflerinin yasalaşarak sorunların aşılmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.