CHP’li Gürer bayramda da boş durmadı!

CHP’li Gürer bayramda da boş durmadı!
13 Ağustos 2019 11:17

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, seçim bölgesi olan Niğde’de bayram ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Niğde Merkezde Valiliğin organize ettiği bayramlaşma programına katılan Gürer, ardından kahvehane ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Bor ilçesi, Ulukışla İlçesi, Kemerhisar Kasabası, Bahçeli Kasabası, Yeşil Gölcük Kasabasını da ziyaret eden CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Şehitlik ve Huzurevi ile Rehabilitasyon Merkezini de ziyaret ederek vatandaşların bayramını kutladı.

 

 

“Huzurevleri, yaşamın, yaşananların yüzü ve yansımasıdır”

 

 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bor Huzurevinde konuk olan yaşlılarla sohbet etti. Belirli aralıklarla huzurevlerini ziyaret ettiğini ifade eden Gürer, “Yaşamın ve yaşananların ilginç bir yüzü ve yansıması huzurevleridir. Bu ziyaretimde huzurevi konuklarından Yusuf öğretmeni dinledim. Boş durmaktansa bahçede sebze yetiştirme isteğini yurt müdürüne iletmiş, müdür isteğe olumlu yanıt vermiş. Bahçede bostan alanı oluşturulmuş. Domates, biber, karpuz, kabak gibi ürünler yetiştiriyorlar. Heyecanla ürettikleri ürünleri gösterdiler. Hayırsever vatandaşlarımızın girişimi ile yapılıp devlete bırakılan bu yerde tarıma ilgi duyan ve sebze üretimi yapanların davranışı örnek bir girişimdir” dedi.

Huzurevinde kalan kadın ve erkeklerle ayrı ayrı ilgilenen Gürer, şehitliğe geçip şehitlerimize de dua ettikten sonra ilçe ve kasabaları gezdi, kahvehanelerde ve işyerlerinde yurttaşların bayramını kutladı.