CHP’li gençler ‘İşçi Çalıştayı’ düzenliyor

CHP’li gençler ‘İşçi Çalıştayı’ düzenliyor
10 Ekim 2014 14:21

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genç İşçi Kurultayı düzenliyor.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları, “Alınterinin Namusu Kurtulsun Diye; Gençlik Sınıfının Yanında” sloganı ile Genç İşçi Çalıştayı düzenliyor.

 

 

“Taşerona ve Özelleştirmeye Gençlik Meydan Okuyor Genç İşçi Çalıştayı”na Konuşmacı olarak Maden-İş Yatağan Şube Başkanı Süleyman Girgin, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ve DİSK Araştırma Dairesi Müdürü Serkan Öngel katılacak. Çalıştay 12 Ekim 2014 Pazar Günü Muğla’da toplanacak.

 

 

Genç işçilerin yaşadıkları sorunlarını tespit etmek, birlikte mücadelenin hatlarını belirlemek ve Yatağan deneyimini konuşmak üzere toplanacak Çalıştaya Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız ve Merkez Yönetim Kurulu üyeleri katılacak.

 

 

TÜM ÖRGÜTÜN KATKISI OLACAK

 

 

Yıldız konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “ İlk kez düzenlediğimiz bu İşçi Çalıştayına tüm örgütümüzün katkısı olacak. Akademisyen ve mücadele önderlerimizle yapacağımız bu çalıştaydan çıkaracağımız somut sonuçları kamuoyu ile paylaşacağız.Bu sonuçlar ışığında İşçi yoğunluklu kentlerimizde özellikle Organize Sanayii Bölgelerinde toplantılar yapacak, duvar afişleme ve benzeri propaganda araçlarını kullanarak CHP İktidarında genç işçiler sorununa getireceğimiz çözüm önerilerini anlatacağız.” dedi.

 

 

c2a181959ab03ba5_450x636