CHP’li Çıray: AKP hızla düşerken CHP %30’a geriledi

CHP’li Çıray: AKP hızla düşerken CHP %30’a geriledi
14 Nisan 2015 10:54

CHP İzmir 2. Bölge adayı Zeynep Altıok ve CHP Milletvekili ve İzmir 2. Bölge adayı Dr. Aytun Çıray, 7 Haziran’da yapılacak seçim kampanyası öncesi örgütleri ziyaret ettiler.

 

 

Çiğli ve Bayraklı ilçelerini ziyaret eden milletvekili adayları birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, örgüt üyelerine “Herkesi muhalefetin en güçlü partisine oy vermeye davet edin. Kılıçdaroğlu uzun yıllar sonra İzmir’den başbakan olacak bu bizim gururumuzdur,” dediler.

 

 

CHP’nin yardımsevenler derneği olmadığını söyleyen Çıray, “CHP’nin dışında bir partiye oy verirseniz Erdoğan tarzı başkanlığı getirirsiniz. Bu defa pozitif siyaset yapacağız. İşsizlere iş bulacağız. Emeklilere dini bayramlarda iki maaş yanında en az 1500 lira maaş vermek bizim işimiz. Sağlıkta katkı payını kaldıracağız ve daha kaliteli sağlık hizmet sunumunda bulunacağız. Başta biz ve CHP örgütleri yapacağımız bu icraatlarımızı en ücra köşedeki vatandaşlarımıza da anlatacaktır. Umutlanın çünkü; Elimizdeki anketlere göre AKP hızlı bir düşüş trendine girdi. CHP bugün itibarı ile % 30 bandında. İleriki günlerde Sayın Kılıçdaroğlu’nun hedeflediği % 35 sınırını aşacağız,” diye sözlerini tamamladı.

 

 

 

Zeynep Altıok da partinin iletişim politikası hakkında bilgi verdikten sonra “Ben bir insan hakları savunucusuyum. Bundan sonra da hak ve özgürlüklerimiz için mücadele edeceğim. Çağdaş ve özgür bir Türkiye için CHP’yi iktidara getireceğiz,” dedi.

 

 

Daha sonra Yenimahalle’ye giden Altıok ve Çıray aday arkadaşları Özcan Purçu’yu yeni doğan kızı için kutladılar.

 

 

 

CHP’