CHP’li Çankaya Belediyesini ve CHP Çankaya İlçeyi Doğan Taşdelen mi yönetiyor?

CHP’li Çankaya Belediyesini ve CHP Çankaya İlçeyi Doğan Taşdelen mi yönetiyor?
14 Aralık 2015 11:30

CHP önceki Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin’in milletvekili adaylığı için istifa etmesiyle boşalan Çankaya İlçe Başkanlığı’na eski Çankaya Belediye Başkanı Doğan Taşdelen’in Genel Başkan Kılıçdaroğlu nezdinde büyük uğraşları sonucu Selçuk Dereli atanmıştı.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

Selçuk Dereli’nin Doğa Taşdelen ile Çevre Sokak’ta aynı binada altlı üstlü bürolarının bulunduğu iddia ediliyor. Çevre Sokak’taki çalışma bürolarında Doğan Taşdelen ile sürekli görüşme halinde oldukları kulislerde konuşuluyor.

 

r1

 

Doğan Taşdelen, Selçuk Dereli’yi, oğlu Alper Taşdelen’in CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından Çankaya Belediye Başkanlığına aday gösterilmesiyle 5 kişilik belediye meclis kontenjanından imtiyazlı belediye meclis üyesi seçtirmişti.

 

10

Selçuk Dereli halen imtiyazlı belediye meclis üyeliğinin yanı sıra CHP Çankaya İlçe Başkanlığı ve CHP Çankaya Belediyesi grup başkanvekilliği görevini yürütüyor.

 

Baba Taşdelen, Çankaya Belediyesi’ni bizzat yönetiyor mu?

 

CHP Çankaya eski Belediye Başkanı Doğan Taşdelen’in oğlunu (Alper Taşdelen’i) Genel Merkez’in kapılarını aşındırarak büyük bir lobi oluşturup CHP Çankaya Belediye Başkan adaylığı için 29 aday adayı önseçim çalışmalarını tamamlayıp önseçim beklerken, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun ani kararıyla Alper Taşdelen Çankaya Belediye Başkan adayı yapılmıştı.

 

7

 

 

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in bir buçuk yılı aşkın belediye başkanlığı döneminde bir çok yolsuzluk iddiası gündeme gelmiş ve CHP tabanında tepkiyle karşılanmıştı.

 

Bu süre içerisinde baba Doğan Taşdelen’in sürekli gece saatlerinde belediyeye giderek müdürleri toplayıp çalışmaları denetlediği, talimatlar yağdırdığı, önemli dosyaların baba Taşdelen tarafından bizzat takip edildiği son günlerde kulislerin en iddialı konusu oldu.

 

Baba Doğan Taşdelen’in gece belediyedeki çalışmalarının saat 22:00 itibariyle başladığı güvenlik görevlilerinin ifadeleriyle sabittir.

1

 

 

Halkın Habercisi olarak soruyoruz:

 

1. Tüm bu gelişmeler CHP tabanında konuşulurken ve CHP tabanı bu konulara sert eleştiriler getirirken baba Doğan Taşdelen’in bir baron gibi hem oğlu Alper Taşdelen üzerinde hem de manevi oğlu Selçuk Dereli üzerinde gölge gibi dolaşması CHP’nin ilkelerine yakışıyor mu?

6

2. Baba Doğan Taşdelen’in 2009 yılında her türlü tepkiye rağmen DSP’den aday olup CHP adayı Murat Karayalçın’ı 5600 oyla seçim kaybettirip Ankara’yı Melih Gökçek’e teslim eden adam sıfatıyla bugün hala oğlu ve manevi oğlunun CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından birinin Çankaya Belediye Başkanlığı’na diğerinin CHP Çankaya İlçe Başkanlığı’na atanmasıyla baron  ödüllendirilmiş olmuyor mu?

 

3. CHP tabanının yoğun emek sarf ederek, ter dökerek CHP ilkelerini zor koşullar altında bile olsa savunarak mücadele etmelerinin karşılığı baronlara hizmet etmek midir?

 

Halkın Habercisi olarak inanıyoruz ki emek hırsızlığı yapanlar birgün mutlaka mağlup olacak.

 

Emek, alınteri kazanacak ve CHP ilkeli, liyakatli, erdemli kadrolar tarafından yönetilecektir.