CHP’li Çam’dan aday adaylarına ön seçim çağrısı!

CHP’li Çam’dan aday adaylarına ön seçim çağrısı!
22 Ekim 2018 14:51

İzmir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Musa Çam aday adaylarına seslendi.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) önceki dönem İzmir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Musa Çam, 30 ilçe ve büyükşehir belediye başkanı aday adaylarına çağrı yaptı. Çam, “Üye bazında ön seçim ve eğilim yoklaması için ortak bir bildiriye imza atalım. Ve bunu genel merkezimize bildirelim. Böylece genel merkezimizin işini kolaylaştırmış oluruz. Aday adayı arkadaşlarımız Ankara’ya gidip saatlerce Genel Merkez’de beklemek yerine ilçelerinde üyelere gidip onların onayını alarak adaylıklarını onaya sunmuş olurlar. Böylece demokrasinin başkenti İzmir’imizi taçlandırmış oluruz” diye konuştu.

 

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı’na başvurusunu da ‘ön seçim’ şartıyla gerçekleştiren Musa Çam, delege değil üye bazında ön seçim ve eğilim yoklaması vurgusu yapmıştı. İzmir’de 30 ilçede 150 bin CHP üyesi olduğunu, üye bazında bir ön seçimle hatta sadece üye değil ilçede bulunan partiye oy veren seçmenin dahi oy vermesini sağlamanın en büyük demokrasi örneği olacağını vurgulayan Çam, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Alan çalışmalarını mahallelerde, köylerde ulaşabildiği kadar yurttaşa 2019 yerel seçimlerinin önemini anlatarak devam eden CHP önceki dönem İzmir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Musa Çam, halkın nabzını da tutuyor.

 
İZMİR’İMİZİ VE ÜYELERİMİZİ TAÇLANDIRIR

 

 

Gezdiği yerlerde halkın beklentisinin üye bazında ön seçimle belediye başkanı adaylarının belirlenmesi olduğunu söyleyen Çam, CHP’nin 30 ilçenin aday adayları ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylarına bir çağrıda bulundu. Çam, “Gelin demokrasi kenti, çağdaş İzmir’imize yakışanın yapılması için elimizi taşın altına koyalım. Üye bazında bir ön seçimle belediye başkan adaylarının belirlenmesi için ortak bir bildiriye imza atalım ve Genel Merkeze sunalım. Bu bizim CHP’ye gönül vermiş üyelerimizi de onurlandıracak, demokrasiyi yaşatacak çok anlamlı bir adım olacaktır. Bu demokrasi şöleni İzmir’imizi ve üyelerimizi taçlandırır. Halkımızı yönetmeye talip olmuş bireyler olarak onları da onurlandıran bu davranış herkesin siyasi hayatına olumlu bir katkı sağlayacaktır” açıklamalarını yaptı.