CHP’li Bülbül’den AKP’li vekil Yavuz’un paylaşımına sert tepki: Bu paylaşım lince alkış tutmaktır!

CHP’li Bülbül’den AKP’li vekil Yavuz’un paylaşımına sert tepki: Bu paylaşım lince alkış tutmaktır!
23 Nisan 2019 13:05

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, AKP’li Metin Yavuz’un sosyal medyada yaptığı paylaşıma karşılık “Ülkenin yarısını temsil eden, Meclis’te en büyük muhalif güç olan bir partinin Genel Başkanı’na yapılan linç girişimiyle ilgili yazılan bu yazıyı paylaşmak linçe alkış tutmaktır” dedi.

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik yapılan saldırıyla ilgili AKP Milletvekili Metin Yavuz’un sosyal medya hesabından yaptığı skandal paylaşıma, CHP Milletvekili Süleyman Bülbül’den yanıt geldi.

 
Bülbül, yapılan paylaşımın bir milletvekiline yakışmadığını belirterek, “Kendisi saldırıyı kınadığını belirten açıklamalar yapmış. Ancak sosyal medyada saldırıyı meşru gösteren paylaşımlar var. Hem saldırıyı kınayacaksın hem de sosyal medyadan saldırıyı meşru gösteren paylaşım yapacaksın. Asıl provokasyon budur” dedi.

 
“Ülkenin yarısını temsil eden, Meclis’te en büyük muhalif güç olan bir partinin Genel Başkanı’na yapılan linç girişimiyle ilgili yazılan bu yazıyı paylaşmak linçe alkış tutmaktır” diyen Bülbül, “Sayın Genel Başkanımıza yapılan linç girişimi, düşman hukukuyla ülkeyi bölen, kendinden olmayanı ötekileştiren zihniyetin ürünüdür. Planlı ve talimatlı olduğu açık seçik ortada olan bu saldırıyı meşru göstermek ve bunun karşısında Sayın Genel Başkanımızı ve partililerimizi provokatörlükle suçlamak hadsizliktir. Sayın Yavuz’u bu paylaşımından dolayı kınıyorum” şeklinde konuştu.

 

AKP’li Yavuz’un tepki çeken sosyal medya paylaşımı ve gelen yorumlar:

 

a9f2f178a809f4570c59f0a655c86d29

2