CHP’li Biçer’den AKP’li Ozan Erdem hakkında suç duyurusu

CHP’li Biçer’den AKP’li Ozan Erdem hakkında suç duyurusu
17 Şubat 2017 16:34

AKP Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem’in ‘Referandumda hayır çıkarsa iç savaşa hazırlanın’ sözlerinin yankıları devam ediyor. CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Erdem’in istifa etmesinin yeterli olmadığını belirterek, Erdem hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

 

 

İHA

CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, partisinin Manisa İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Yunusemre ve Soma ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları üyeleri ve partililer katıldı. Biçer, AKP Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem’in Soma’da verdiği konferansta kullandığı sözleri nedeniyle istifa etmesinin yeterli olmayacağını, halkı kin ve düşmanlığa sevk ettiği için hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

 

 

 

Biçer, “İl yöneticisinin istifası yeterli değil. Şu andan sonra o açıklamalar yapıldıktan sonra eğer Manisa’da herhangi bir vatandaşımızın ayağına taş değerse, burnu kanarsa elbette bunun bir sorumlusu olacak. Dolayısıyla ben hem kendimin hem kendim dışında beni seçip Ankara’ya gönderen bütün vatandaşlarımızın temsilcisi olarak bu Ozan Erdem’in yaptığı ayrımcılık, şantaj, hakaret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama içeren sözlere hem şahsıma hem ülke sınırlarında yaşayan tüm yurttaşlarımıza karşı işlenmiş suçlar olarak görüyorum ve tüm yurttaşlarımıza ve şahsıma yapılan hakaret ve ayrımcılığa karşı yurttaşlarımı korumak, vatandaşlarımızın hür iradesini tehdit edip şantaj yapan kişiyle ilgili bugün Manisa Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağım” dedi.