CHP’li Belediyeyi CHP’li vekil Barış Yarkadaş’tan dinleyelim!

CHP’li Belediyeyi CHP’li vekil Barış Yarkadaş’tan dinleyelim!
11 Aralık 2017 11:01

HaberTürk Gazetesi’nin çok okunan yazarı Oray Eğin, CHP’li Barış Yarkadaş’ı eski yazıları ile resmen ters köşeye yatırarak, bugün vekil olarak, sahip çıktığı belediye başkanlarını daha düne kadar gerçek gündem adlı kendisine ait sitede, nasıl sert sözler ve yolsuzluk yapmakla eleştirdiğini yazdı.

 

 

 

İşte gündeme damga vuran o satırlar:

 

 

ATAŞEHİR Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin görevden alınması CHP’yi sarstı. Kemal Kılıçdaroğlu bu belediye başkanına, hiç laf söyletmiyor. Demek ki Ataşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden bir memnuniyet söz konusu.

Bu yüzden Kemal Kılıçdaroğlu’nun isyanını anlıyorum.

Anlamadığım kendini parçalayan, Ataşehir operasyonunu “Man Adası belgelerine karşı misilleme” olarak değerlendiren milletvekili Barış Yarkadaş’ın tepkisi. İktidar, Man Adası belgelerinin yarattığı sarsıntıya tepki olarak belediye başkanlarını görevden almış. Hangi sarsıntıdan bahsettiğini bilmiyorum, ama CHP’li belediyelerden bizzat Yarkadaş’ın ne kadar şikâyetçi olduğunu çok iyi biliyorum.

 

 

475 BİN TL’LİK KIYAFET

 

 

“CHP’li belediyeler gerçekten gitgide garipleşiyor” diyen Yarkadaş bu sefer sözü Beşiktaş’a getiriyor ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın Kadir Topbaş’ı bandoyla karşılamasını, bandonun “Dombra” çalarken selam durmasını eleştiriyor. Vakko’dan 475 bin TL’ye gardırobunu donatan Hazinedar’ın Topbaş’la Etiler’deki polis okulu arazisi için pazarlık yaptığını anlatıyor.

 

 

“Emin olun buna izin vermeyeceğiz, gözümüz üzerinizde olacak” diyerek kendisini polis tayin ediyor hatta. Bu vesileyle söz Çankaya’ya geliyor.

 

“İddialara göre, CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, yeni yapılan belediye binasını Melih Gökçek’e satıyor” diye anlatıyor Yarkadaş, sonra da belediye başkanının yalanlamasına yer veriyor.

ank_baskent__DNR6872

 

Yazının tamamını okumak için tıklayın:

 

 

http://www.haberturk.com/yazarlar/oray-egin/1749477-chpli-belediyeyi-chpli-vekilden-dinleyelim