CHP’li belediyelerden umudumuz var

CHP’li belediyelerden umudumuz var
26 Temmuz 2019 16:35

Son iki yıldır ülkemde yaşanan ekonomik kriz son hızıyla devam ediyor, sadece 2018 yılı ve 2019 yılı ilk altı ayda konkordato ve iflasla kapanan şirket sayısı 20 bine yaklaştı, TUİK verilerine göre bir buçuk yılda 20.607 küçük işletme kapısına kilit vurdu, sonuç dibi görecek insanlar bırakın kar etmeyi ellerindeki değerlerini koruyamıyorlar.

 

 

Dursun BAYRAM H&H YORUM

 

 

 

İşsizlik başını aldı gidiyor, son verilere göre resmi işsizlik sayısı sekiz milyonu aştı, ülkemizde resmi olarak açıklanan üç buçuk milyon gayri resmi verilere göre beş milyondan fazla Suriyeli var bunların büyük bölümü birkaç ayrı ayrı kurumdan maaş alıyor ve her türlü sosyal yardımlardan faydalanıyor.

 
Sayın Cumhurbaşkanı çıkıyor ekranlarda bay Kemal şunu dedi bay kemal bunu dedi, yok merkez bankasının başkanını görevden alındığını eleştiriyor bunu yaparken sana mı soracağız diryor yazıktır günahtır.

 

 

Sayın Cumhurbaşkanım 26 Temmuz 2019 tarihinde İl başkanlarına yaptığınız konuşmada, Ak partili Belediye Meclis üyelerine ‘’Türkiye Büyük Millet Meclisini Örnek vererek, TBMM ile Belediye Meclis görevi aynıdır Ankara İstanbul Belediye Meclisleri direnmelidir,, diye talimat verebiliyorsunuz, Sayın Cumhur Başkanımız Yasama Yürütme Yargı size bağlı varsa bir usulsüzlük veya yolsuzluk gereğini yapın bu Ülke bizim, seçimler bitmiş artık iş yapma icraat yapma zamanı değimi?

 

 

Ekonomiye dönün bakın tarım bitmiş, sanayi kan ağlıyor, işsizlik keza hat safa, bu durumda ana muhalefet le uğraşıyorsunuz. Sizin Bay Kemal dediğiniz ve ağır bir şekilde itham ettiğiniz, Kemal KILIÇDAROĞLU’nun liderliğini yaptığı CHP ve ona bağlı örgüt son yerel seçimlerde ülkemiz genelinde %50 den fazla oy alarak en çok büyükşehir belediye başkanlığı kazanarak ülke idaresinde yer almaktadır.

 

 
UMUDUM var, bir gerçeği de gözden kaçırmayalım, eğer şehirlerdeki aday belirleme hataları yapılmasaydı inanın ki bu gün yerel de %65 – 65 Ülke Yönetimi CHP’li belediyelerle olacaktı. Bu gün TOKAT’ta iyi bir çalışma ve aday belirleme beceriksizliği yaşanmasaydı bu ilin en az 5 Belediye Başkanlığını CHP yönetecekti. Buna benzer bir çok il ve ilçe örnekleri verebiliriz ve şunu öz eleştiri olarak vermek istiyorum.

 

 

Yereldeki beceriksizlikler örgütlerden kaynaklanmamış seçilmiş milletvekilleri örgütlere müdahalesinden kaynaklı CHP seçim kaybetmiş hatta aday çıkarmayarak partili yurttaşların ve örgütlerin umudunu kırarak adeta partisiyle alay eder hale gelmişlerdir. Tabi ki bunun hesabı kitabı yapılmaktadır bu anlayışlar bu partiden arındırılacaktır.

 
UMUDUM var, Sayın Genel Başkan Kemal KILIÇDAROĞLU 26-27 Haziran tarihlerin de CHP’nin seçilmişmiş belediye başkanlarını AFYONKARAHİSAR’da kampa alarak çok önemli mesajlar verdi, çok önemli konulara işaret ederek, öncelikle çalışanların haklarının korunması, emek verenlerin partili tarafına bakılmaksızın, PROJE – LİYAKAT ve ADALET demiştir. Bu üç ilkeden ayrılmadan adalet kelimesinin altını kalın bir cizgi ile çizerek her konuda ADALETLİ olmalarını istemiştir.

 
DEĞERLİ DOSTLAR, KURBAN BAYRAMINIZI YÜREKTEN KUTLAR, KAZASIZ BELASIZ AİLENİZ VE DOSTLARINIZLA NEŞE İÇİNDE SAĞLIKLA GEÇMESİNİ DİLERİM…

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
‘Gözlerinden öpüyorum’
Türk milleti ve Türklük
Demokrasi