CHP’li belediyelerden havai fişek kararı!

CHP’li belediyelerden havai fişek kararı!
9 Temmuz 2020 20:15

Sakarya’da meydana gelen havai fişek faciasının ardından CHP’li belediyeler, havai fişek kullanımını yasaklamaya başladı.

 

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi etkinliklerinde havai fişek gösterilerine yer vermeme kararı aldı. Başkan Tunç Soyer, “Bizler kutlamalarımızı tüm görkemiyle sürdüreceğiz. Ancak 5 dakikalık bir gösterinin bize vereceği keyif yüzünden canlıların ölmesine, insanların zehir solumasına, havamızın, suyumuzun ve toprağımızın kirlenmesine müsaade etmeyeceğiz” dedi.

 

 

EDİRNE BELEDİYESİ, HAVAİ FİŞEK KULLANMAYACAK
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Sakarya’da meydana gelen havai fişek faciasının ardından belediyenin hiçbir etkinliğinde havai fişek kullanmayacaklarını açıkladı.

 

 

BAKIRKÖY BELEDİYESİ, HAVAİ FİŞEK KULLANIMINI YASAKLADI
Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, kişisel Twitter hesabında ilçe genelinde havai fişek kullanımının yasaklandığını duyurdu.

 

 

DATÇA BELEDİYESİ, HAVAİ FİŞEK KULLANMAYACAĞIZ
Datça Belediyesi de gösteri ve etkinliklerinde havai fişek kullanmayacaklarını duyurdu.

 

 

FINDIKLI BELEDİYESİ: HAVAİ FİŞEK KULLANMAMA KARARI ALDIK
“Belediye ve Fındıklı Halkı olarak her zaman insan ve doğa haklarına saygılı olduk, bu hakların savunucusu olduk. Bundan sonra hiçbir etkinliğimizde havai fişek kullanmama kararı aldık. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

 

ATAKUM BELEDİYESİ: HİÇBİR ETKİNLİKTE HAVAİ FİŞEK KULLANILMAYACAKTIR
“Atakum Belediyesi olarak her zaman emeğe ve insana saygı duyduk.Yurttaşlarımızın desteğiyle çevreyi, doğayı gözeten çalışmalar yaptık. Aldığımız karar neticesinde artık yapacağımız hiçbir etkinlikte havai fişek kullanılmayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”