CHP’li belediyeden koronavirüs tedavisi görenlere sıcak yemek desteği!

CHP’li belediyeden koronavirüs tedavisi görenlere sıcak yemek desteği!
16 Aralık 2020 14:34

Koronavirüs salgınında ikinci dalganın başlaması sonucu tedbirler sıklaşırken Beylikdüzü Belediyesi, ilçede koronavirüs teşhisi konup tedavi gören vatandaşların evlerine sıcak yemek ulaştırıyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince şimdiye kadar koronavirüs hastası olan 107 haneye, 6 bin 152 kişilik sıcak yemek dağıtımı yapıldı. Müdürlük tarafından aynı zamanda 250 aileye gıda kolisi, 103 aileye ise çocuk bezi desteği sağlandı.

 

 

Beylikdüzü Belediyesi, koronavirüs salgınının ikinci dalgasının başlamasıyla birlikte tedbiri bir an olsun elden bırakmadan vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Belediye, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ekipleriyle evinde Covid- 19 tedavisi gören ve ihtiyacı olduğunu bildiren hastaların evlerine sıcak yemek dağıtımı yapıyor. Uygulamanın başladığı günden bu yana toplamda 107 haneye, 6 bin 152 kişilik sıcak yemek ulaştırılırken 250 aileye gıda kolisi dağıtımı ve 103 aileye ise çocuk bezi desteği yapıldı.

 

Akbaba: Dayanışma ve yardımlaşma ruhunu hâkim kılmak için çalışıyoruz

 

 

Beylikdüzü Belediyesi olarak pandemi süreci boyunca çalışmalarını aksatmadan sürdürdüklerini belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Muazzez Akbaba, “Pandemi sürecinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yanıt vermek adına Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü olarak sahadayız. Şimdiye kadar binlerce vatandaşımızın evine yaptığımız sıcak yemek, gıda, erzak ve çocuk bezi desteğiyle ilçemizde dayanışma ve yardımlaşma ruhunu hâkim kılmak için çalışıyoruz. Virüsle mücadelede, ikinci dalgayı yaşadığımız bu günlerde evlerinde koronavirüs tedavisi gören ve bizlere bildiren vatandaşlarımıza sıcak yemeklerini, karantina süreleri boyunca aksatmadan ulaştırmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

sıcakyemek-destegi (1) sıcakyemek-destegi (2) sıcakyemek-destegi (3) sıcakyemek-destegi (4) sıcakyemek-destegi (5)