CHP’li belediyeden ÇAM katliamı

CHP’li belediyeden ÇAM katliamı
28 Mayıs 2016 17:12

Antalya’nın CHP’li Döşemealtı Belediyesi, Nebiler Mahallesi’nde yol gerekçesiyle onlarca çam ağacını keserek ortadan kaldırdı. Belediye bununla kalmayıp fidanları da kesti

 

 

 

Türkiye’nin çeşitli yerlerinde hizmet adı altında ağaç kesen CHP’li belediyeler kervanına Döşemealtı Belediyesi de katıldı. Antalya’nın CHP’li Döşemealtı Belediyesi yol açma gerekçesiyle ilçede onlarca çam ağacını acımadan kesti. Vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi. Nebiler Mahallesi’nde oturan emekli asker Tayyar Altun belediyenin asırlık çam ağaçlarını kesmesinin üzüntü verici olduğunu söyledi.

 

 

KERESTELER YOK EDİLDİ
Görevlilerin motorlu testerelerle gelip yolun kenarlarında kalan dev çam ağaçlarını da kestiğini belirten Altun, “Yol açma bahanesi ile güzelim çam ağaçları kesildi. Kerestelerini de hemen yok ettiler” dedi. Çalışan işçilere neden kestiklerini sorduklarını belirten Altun, “İşçiler ‘Yol açıyoruz. Kaldırım yapıyoruz. Kimse keyfi ağaç kesemez’ diye cevap veriyor. Ancak yetkili biri gelip açıklama yapmıyor” diyerek tepkilerini dile getirdi.

 

 

FİDANLAR DA KESİLDİ
Döşemealtı Belediyesi’nin sadece dev çamları değil fidanları da kestiği iddia edildi. Mahalle sakini Altun, Nebiler Mahallesi 6064 Sokak’ta kaldırım yapma bahanesiyle küçük çam fidanlarının da kesildiğini belirterek, “Millet kaldırıma ağaç dikerken, bunlar kaldırımdaki ağaçları kestiler. Tepkimizi dile getirecek yetkili dahi bulamadık” dedi.

 

1464373015253