CHP’li belediyede AKRABA tartışması!

CHP’li belediyede AKRABA tartışması!
28 Ekim 2016 11:09

CHP’li Bayraklı Belediyesi’nde CHP Grup Başkan Vekili Hatice Tatlı’nın ani istifası ve CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Serpil Yıldırım’ın kardeşi Serkan Yıldırım’ın işten çıkarılmasıyla yaşanan tartışmaya CHP Disiplin Kurulu eski Başkanı Birol Soylu da katıldı.

 

 

 

Soylu, kardeşi işten çıkarıldığı için Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a tepki gösteren Serpil Yıldırım’ı eleştirdi. Soylu, sosyal medya hesabından Yıldırım’a seslenerek, “Sen Çiğli Belediyesi’nde, kardeşin Bayraklı Belediyesi’nde, ailenin diğer fertlerini buradan yazmam yakışık almaz. Yani kendi kişisel menfaatlerin doğrultusunda yaptığın bu açıklamayı parti yöneticiliğinle pek bağdaştıramadım” dedi.

 

 

 

Soylu, Yıldırım’a şunları söyledi:

 

 

 

Geldiğin yeri unutma “Başta Aliağa, Kemalpaşa ve kaybettiğimiz diğer belediyelerde onlarca partilimizin işlerine son verilirken neden açıklama yapmadın. Sahip çıktığın kişinin illa kardeşin mi olmalı. 2014’te çalıştığın belediyede işine son verilmek istendiğinde beni aradın. Ben, Bayraklı İlçe Başkanımız ve Büyükşehir Belediyesi’nde bir genel müdür arkadaşımızın girişimleriyle durumunu kurtarabilmiştik. Neyse kardeşim bu açıklamam partimizin bütünlüğüne halel gelmemesi içindir. Son sözüm de partinin ablası olduğunu iddia eden ablama. Geldiği yeri unutanın, gidecek yeri olmazmış.”

 

 

kaynak: Yeni Asır Gazetesi