CHP’li belediye başkanının evine ‘trajikomik sahte seçmen’ baskını!

CHP’li belediye başkanının evine ‘trajikomik sahte seçmen’ baskını!
21 Ocak 2019 13:34

Seçimlere sayılı günler kalırken Çanakkale’de trajikomik bir olay yaşandı. Çan ilçesi ile Küçükkuyu beldesinin CHP adaylarının evlerine kimliği belirsiz kişilerce sahte seçmen itirazı yapıldı. Çan Belediye Başkan adayı Bülent Öz, evine gelen ekiplere faturaları göstererek oturduğu evde ikamet ettiğini kanıtlamaya çalışırken, CHP’nin yeniden aday gösterdiği Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan’ın evine ise ikamet denetimi için jandarma geldi.

 

 

Mehmet Andaç / Sözcü

 

 

Çanakkale’nin CHP’nin Küçükkuyu Belediye Başkan adayı Cengiz Balkan ve Çan Belediye Başkan adayı Bülent Öz’ün evlerine kimliği belirsiz kişilerce sahte seçmen itirazı yapıldı. Oturduğu apartmanın kapısını açıp, içeriye giren CHP Çan Belediye Başkan adayı Bülent Öz ve eşi Şebnem Öz karşılarında polisleri görünce büyük bir şaşkınlık yaşadılar. Polisler, haklarında şikayet olduğunu ve burada oturup oturmadıklarının tespiti için geldiklerini Öz ailesine bildirdiler.

 
FATURALARI GÖSTEREREK İSPAT ETTİ

 

 

Önce kendisine şaka yapıldığını düşünen Belediye Başkan adayı Bülent Öz, polislerin son derece ciddi olduğunu anlayınca büyük bir şaşkınlık yaşadı. Polislere önce kendisini tanıtan CHP’li Öz, daha sonra kendisine ait su faturalarını göstererek yaşadığı evde ikamet ettiğini ispat etti. Konu hakkında açıklama yapan Öz; “Belli kişilerin, bir belediye başkan adayını Çanlı olduğunu ispat için evine polis göndermeye kalkması çok manidar” dedi. CHP Çan ilçe başkanı Ümran Aydın ise, şikayetin AKP ilçe başkanlığı tarafından yapıldığını iddia ederek, polis ekiplerinin yaşanan bu durumdan dolayı çok mahcup olduklarını belirtti.

 
“İTİRAZI YAPAN AKPLİLER”

 

 

CHP’nin yeniden aday gösterdiği Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan’ın evine sahte seçmen itirazı yapıldı. Balkan’ın ikamet ettiği eve de Jandarma ekiplerinin geldiği belirlendi. Yaşanan trajikomik olayın sorumlusunu olarak AKPlileri gösteren Balkan, “Benim Küçükkuyu’da oturup oturmadığım noktasında bir şikayet olmuş. Jandarma gelmiş evime. Oradan geçen bir arkadaşım durumu ekiplere bildirmiş. Durum bundan ibaret. İtirazı yapan AKPliler. Maalesef trajikomik olaylar bunlar” diye konuştu.

 

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/chpli-belediye-baskaninin-evine-sahte-secmen-baskini-3205717/