CHP’li Bektaşoğlu: Hakkımızı arıyoruz, haklıyız, güçlüyüz ve kazanacağız

CHP’li Bektaşoğlu: Hakkımızı arıyoruz, haklıyız, güçlüyüz ve kazanacağız
22 Eylül 2017 10:16

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı Fındık İçin Adalet Yürüyüşü dolasıyla teşekkür açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

 

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu’nun açıklaması şöyle:Fındık için yürüyüşümüzü görkemli bir mitingle taçlandırdık. Üç gün süren yürüyüşümüz güzergahı boyunca bayraklarıyla bize güç veren, konukseverlikleriyle, alkışlarla, gülen gözleriyle yanımızda olduğunu hissettiren halkımıza, bize katılanlara, destek veren siyasi parti yöneticilerine, kişilere, kuruluşlara, STK’lara, davetimiz üzerine ilimize gelerek emek mücadelemizi, haklı davamızı savunan çok sevdiğim, birlikte görev yapmaktan onur duyduğum milletvekili arkadaşlarıma, genel başkan yardımcılarımıza, genel sekreterimize, CHP TBMM Gurup Başkan Vekili Özgür Özel’e, parti yöneticilerimize, MYK, P.M üyelerine, CHP il, ilçe başkan yönetici ve üyelerine, kadın ve gençlik kollarına, belediyelerimize, başkanlarına, çalışanlarına, basınımıza, güvenliğimizi sağlayan polislerimize, jandarmamıza teşekkür ediyorum.Bu mücadeleyi sahiplenen ve fındık üreticisinin, fındığın yanında olduğunu, sorunlarımıza sahip çıktığını bir kere daha kanıtlayan, bize yalnız olmadığımızı hissettiren CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Fındığın başkenti Giresun milletvekili olarak üreticilerimiz adına kendisine teşekkür ediyorum.

 

Özellikle mitingde yaptığı konuşmayı ve sunduğu çözüm önerilerinden oluşan altı maddeyi, manifesto gibi kabul edip mücadelemizin şiarı haline getireceğimizin bilinmesini istiyorum.Bu süreçte, temsil ettiği kitlenin, fındık bölgesinde yaşayanların hak ve menfaatlerini savunmaktan geri duran, görev ve sorumluluklarını yerine getirmeyen, hatta yürüyüş ve mitingimize katılınmaması yönünde karar alarak çeşitli yöntemlerle engellemeye çalışanları, vicdanlarıyla baş başa bırakıyor, tarihin yargıçlığına havale ediyorum. İktidarlar ve onların sunduğu menfaatler gelip geçicidir.

 

Kalıcı olan ülkemiz ve halkımızdır. Onlara ekmek ve emek mücadelesinin kutsallığını, her şeyin üstünde tutulması gerektiğini bir kere daha hatırlatıyorum. Bu daha başlangıç; fındık hak ettiği değeri buluncaya kadar mücadelemize devam edeceğiz. AKP’nin uluslararası sektörlerin çıkarlarını korumak için oluşturmaya çalıştığı, üreticimizi mağdur eden, bölgemiz ve ülkemizi ekonomik zarara uğratan politikaları kabul etmeyeceğiz. Hakkımızı arıyoruz, haklıyız, güçlüyüz ve kazanacağız.