CHP’li Bekaroğlu, ‘Adnan Oktar’dan özür dileyin’ dedi!

CHP’li Bekaroğlu, ‘Adnan Oktar’dan özür dileyin’ dedi!
27 Ağustos 2018 08:10

Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat köşesinde “Harun’la yaratılış, Adnan’la fuhuş!” başlıklı yazı kaleme aldı.

 

 

Kırıkkanat, yazısında Adnan Oktar yapılanması hakkında bilgi verdi ve 2000 yılında Oktar hakkında hazırlanan iddianameden bir bölüm paylaştı.

 

 

ÖZÜR DİLENMESİNİ İSTEYEN CHP’Lİ İSİM

 

 

Mine Kırıkkanat’ın yazısının en dikkat çekici bölümü ise, CHP’li milletvekili Mehmet Bekaroğlu’nun 2000 yılında, Adnan Oktar’la ilgili tavrını anlattığı kısım oldu.

 

 

Kırıkkanat’ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

 

 

“1999’da tutuklanan Adnan Oktar 2000 yılının Ağustos ayında serbest bırakıldığında; o zamanlar Fazilet Partisi, bu zamanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı görevini ifa eden Mehmet Bekaroğlu, “Adnan Hocacılar, PKK’lilerden daha tehlikeli” diyen dönemin İçişleri Bakanı Sadettin Tantan’ın, Oktar’dan özür dilemesini bile istedi!

 

 

2007’de ise Adnancı olsun olmasın hiçbir devletlinin aklına, ahlaki anlamda yozlaşmış mafya babası Adnan Oktar’ın, Evangelist dininin kültür istila silahı yaratılış savını oturup düşünmüş, biçimlemiş ve yazmış olamayacağı gelmedi!

 

Dahası, yukardaki iddianamede yer alan MOTOR tabirini sosyal medyada Adnan Oktar’ın cıbıldak kedicikleriyle dalga geçmek için kullanan yüzlerce masum insan mahkemelerde süründürüldü, para cezalarına çarptırıldı.

 

Bu cezaları kesen yargıçların hepsi FETÖ’cü çıktı, iyi mi?”