CHP’li Baysan: Maaşımı vatandaşa harcayacağım

CHP’li Baysan: Maaşımı vatandaşa harcayacağım
27 Nisan 2015 13:33

CHP Mersin 4’üncü sıra milletvekili adayı Mustafa Baysan, seçilmesi halinde alacağı maaşını vatandaşların sorunlarının çözümünde kullanacağını söyledi.

 

 
CHP Genel Merkezi tarafından kontenjan adayı gösterildikten bir süre sonra sağlık sorunları nedeni ile milletvekilliği adaylığından çekilen, ardından da yeniden aday olan Mustafa Baysan, düzenlediği basın toplantısıyla seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı.

 

 

Milletvekili olarak ne kadar maaş alacağını hiç merak etmediğini belirten Baysan, seçilip meclise girmesi halinde parlamentodan alacağı maaşın tamamını vatandaşlar için harcayacağının sözünü verdi, şunları söyledi:

 

 

“Basın önünde söz veriyorum. Maaşımın hiçbirini kendime almayacağım. Bütün maaşımı, kurulacak yerel büro aracılığı ile halkın sorunlarını çözme noktasında harcayacağım. Eğitim, ulaşım ve diğer sorunlara harcanacak parlamento maaşım. Ankara’ya gitmeden sorunları nasıl çözeceğimizi düşündük. Mersin’de bir ofis açarak halkın sorunları ofise aktarılacak. Ofisten de Ankara’ya aktarılacak. Ankara’da parlamentoda hangi konunun aktarılması gerektiği konusunda bana düşen bir şey varsa ben parlamentoya aktaracağım. Bu ofis aracılığı ile sorunları yerinde çözmeye çalışacağız. Benim büyük hedeflerimden biri budur.”