CHP’li Başkan: Gençlere partiye gel diyoruz, küfür ediyorlar!

CHP’li Başkan: Gençlere partiye gel diyoruz, küfür ediyorlar!
17 Ağustos 2018 16:20

Cumhuriyet Halk Partisi toplum düzeyinde irtifa kaybetmeye devam ediyor. CHP’den ismini vermek istemeyen bir ilçe gençlik kolları başkanı Haber 5N1K’ya çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

 

Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi Cumhuriyet Halk Partisi, toplum düzeyindeki saygısını hızla yitirmeye devam ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibinin CHP’yi getirdiği durum parti tabanı ve seçmen tarafından kızgınlıkla karşılanırken, CHP örgütleri de saha çalışmalarında büyük zorluklar yaşıyor.

 

Türkiye’nin önemli ilçelerinden birinde gençlik kolları başkanlığı yapan genç siyasetçi isim vermeden haber sitemize açıklamalarda bulundu. Seçimlerden sonra CHP adına çalışma yapmanın çok zorlaştığını belirten başkan, gençlerin Cumhuriyet Halk Partisi’nden cüzzamlı gibi kaçtığını söyledi;

 

“Son yaşadığımız seçimlerden sonra Cumhuriyet Halk Partisi’ne karşı büyük bir antipati ve nefret gelişti. 17 yaşından beri Cumhuriyet Halk Partisi için mücadele ediyorum, Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birinde gençlik kolları başkanlığı yapıyorum evet, fakat CHP’den artık çok yoruldum. Gençleri partiye çekin diyorlar ama bütün yolları tıkıyorlar. Gençleri Cumhuriyet Halk Partisi’ne örgütlemek istiyoruz, partiye davet ediyoruz bize küfür ediyorlar.”

 

“İNCE’Yİ DAHA ÇOK SEVİYORLAR”

 

İsmini vermek istemeyen gençlik kolları başkanı, gençlerin Kılıçdaroğlu’na karşı büyük kızgınlık beslediğini, Muharrem İnce’ye ise sempati duyduğunu aktardı;

 

“Gençler arasında Kılıçdaroğlu’na karşı çok büyük bir kızgınlık var, gençler Kılıçdaroğlu’ndan bıkmış durumda. Muharrem İnce’yi ise kendilerine daha yakın buluyorlar, belki de İnce onlara daha güçlü hitap ediyor sebebi budur. Gençlerin önemli bir özelliği var, yeniliğe açlar. Kılıçdaroğlu ise yeniliğe kapalı ve çağı takip etmekten uzak, bunlar önemli etkenler.”

 

Kaynak: 5n1k.com