CHP’li Barut: Yumurtalık turizm ve üretim merkezi olacak

CHP’li Barut: Yumurtalık turizm ve üretim merkezi olacak
21 Mart 2019 10:11

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Erdinç Altıok ile birlikte esnaf, balıkçılar, çiftçi ve köylülerle buluşarak ilçenin kaderini değiştirmek için destek istedi.

 

 

Ayhan Barut ve Erdinç Altıok’a Yumurtalık’ta sevgi seli.

 

 

“Yumurtalık turizm ve üretim merkezi olacak .”

 

 

ADANA – Yumurtalık İlçesi’nde seçim çalışmalarına katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut ve Yumurtalık İlçe Belediye Başkan Adayı Erdinç Altıok’u yurttaşlar bağrına bastı.

 
31 Mart seçimleriyle ilgili çalışmalarını aralıksız sürdüren, gece gündüz partisinin başarısı için çaba gösteren CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, bu kez de Yumurtalık ilçesinde halkla buluştu. CHP İl Başkanlığı’na atanan Mehmet Çelebi ve Çukurova İlçe Başkanlığı’na getirilen Remzi Ümit Atay’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduktan sonra öğle saatlerinde Yumurtalık’a geçen Ayhan Barut, ilk olarak merkez seçim bürosunda İlçe Belediye Başkan Adayı Erdinç Altıok, CHP İlçe Başkanı Mustafa Ündemir ve yurttaşlarla buluştu. Ayhan Barut, başarılı olmak için 31 Mart’a kadar herkesin sorumluluk duygusuyla durmadan çalışması gerektiğini söyledi.

 

 

ESNAF VE BALIKÇILARLA BULUŞTULAR

 

 

İlçe Belediye Başkan Adayı Erdinç Altıok, CHP İlçe Başkanı Mustafa Ündemir ve beraberindekilerle kent merkezinde bir uçtan diğer uca kadar esnafları gezen Ayhan Barut, siftahsız dükkan kapatan esnafın artık yüzünün gülmesi için kendilerine destek vermesini istedi. Yumurtalık Limanı’na geçen Ayhan Barut ve Erdinç Altıok, balıkçılarla sohbet edip sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı. Yumurtalık sahilindeki çay bahçelerinde yurttaşlarla bir araya gelen Barut, İlçe Belediye Başkan Adayı Erdinç Altıok ve Büyükşehir Adayı Zeydan Karalar’ın Adana ve Yumurtalık’ın makus talihini yeneceğini anlattı.

 

 

KALDIRIM’DA MİTİNG GİBİ TOPLANTI

 

 

Yaşamını yitiren Kıbrıs Gazisi Sıtkı Erdoğdu’nun Demirtaş köyündeki taziyesine katılan Ayhan Barut ve Erdinç Altıok, Zeynepli köyünün ardından akşamın ilerleyen saatlerinde de Kaldırım beldesinde üretici köylülerle bir araya geldi. Büyük ilgi gören Barut ve Altıok, miting havasında kendilerini karşılayan köylülere teşekkür etti. Yüksek üretim maliyetleri altında üreticilerin üretemediğini, ürettiğinden kazanamadığını anlatan Barut, “Milleti yokluk kuyruklarında perişan edip üreticileri bitirme noktasına getirenlere 31 Mart’ta gereken cevabı sandıkta verelim. Yumurtalık çaresiz değil. İlçemizi her alanda kalkındıracağız. Üreticisinden esnafına, köylüsünden balıkçısına herkesin yüzünün gülmesi için adaylarımıza destek istiyoruz” dedi. Projelerini anlatan Yumurtalık İlçe Belediye Başkan Adayı Erdinç Altıok ise, “Yumurtalık’ın tarımdan turizme tüm potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceğiz. Akdeniz’in incisi güzel ilçemizi üretim ve turizm merkezi yapacağız. Yumurtalık mutlu insanların kenti olacak” diye konuştu.

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11