CHP’li Barut: 23 Nisan’ı büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz

CHP’li Barut: 23 Nisan’ı büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz
22 Nisan 2019 10:45

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, aydınlık yarınların güvencesi çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladıklarını söyledi.

 
Herkesin bayramını kutlayan Barut, “Cumhuriyetimizin, ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, canıyla ve kanıyla bu kutsal topraklar için bedel ödeyen tüm kahramanlarımızı minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.

 

“BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gurur ve onurunu yaşadıklarını belirten Barut, şöyle konuştu:

 
“23 Nisan 1920 tarihinde halkın iradesini temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldı. Bu tarih halkın egemenliğini ilan edildiği çok önemli bir dönemin tarihidir. Çağdaşlık, medeniyet ve demokrasi yolunda ülkemizi bilim ve aklın rehberliğinde Cumhuriyet ile taçlandıran kahramanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemizin ve dünyanın çağdaş bir geleceğe emin adımlarla yürümesi için tüm çocuklara armağan edilip miras bırakılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyetimizin, ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, canıyla ve kanıyla bu kutsal topraklar için bedel ödeyen tüm kahramanlarımızı minnet ve özlemle anıyoruz. Güzel yurdumuzun her bir köşesinde yapılacak kutlamalara herkesi bekliyoruz.”