CHP’li Aykut Erdoğdu basketbol oynarken, 3. Havaalanı inşaatında…

CHP’li Aykut Erdoğdu basketbol oynarken, 3. Havaalanı inşaatında…
16 Eylül 2018 08:43

3. Havalimanı’nda yaşanan iş cinayetlerini ve kötü çalışma koşullarını protesto etmek amacıyla yaptıkları iş bırakma eyleminden sonra gözaltına alınan işçiler için bugün İstanbul’da yapılmak istenen basın açıklamalarına polis müdahale etti.

 

 

Kadıköy Khalkedon Meydanı’nda toplanan kalabalığa polis biber gazı kullanarak sert müdahalede bulundu ve çok sayıda kişi gözaltına alındı.

 

 

İşte tam bu gözaltıların yaşadındığı sırada Twitter’da paylaşılan bir fotoğraf dikkat çekti.

 

 

CHP İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu, Deniz Demirok isimli bir Twitter kullanıcısının paylaşımını retweet etti ve öğrendik ki CHP’li Erdoğdu, Kadıköy Moda’da basketbol oynuyor..

 

tweet

 

Twitter biosunda Atatürkçü, sosyal demokrat, yolsuzlukla ve emperyalizme mücadele eden kişi olarak kendini tanımlayan Erdoğdu’nun Kadıköy’de basketbol oynadığı sıralarda aynı ilçede gözaltına alınan işçilere destek eylemi ve polis müdahalesi vardı..

 

H&H olarak yorumumuz herkes her anda her yerde olamayabilir. Erdoğdu’nun haberi de olmayabilir. Ama il başkanı sokaklarda meydanlarda olacağını iddia ediyordu! Sayın Kaftancıoğlu vekilleri yönlendirmelidir böyle olağanüstü durumlarda…

 

isci

basliksiz-2-21_16_9_1537030867