CHP’li Arık: Siyasilerin içinde hiç mi FETÖ’cü yok?

CHP’li Arık: Siyasilerin içinde hiç mi FETÖ’cü yok?
23 Mart 2017 10:16

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Çetin Arık, 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum öncesinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

 

 

 

Ağırnas ve Turan Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Arık, FETÖ’nün siyasi ayağına dokunulmadığını ifade ederek, “FETÖ ile mücadele ancak gerçek suçluların hakim karşısına çıkarılmasıyla olur. Bugün FETÖ’nün siyasi ayağına neden dokunulmuyor” diye sordu.

 

 

“Siyasilerin içinde hiç mi FETÖ’cü yok?”

 

 

Vatandaşların sorularını da yanıtlayan Arık, “Siyasilerin içinde hiç mi FETÖ’cü yok?” şeklindeki soruyu da yanıtladı. “FETÖ’nün siyasi ayağına neden dokunulmuyor? Biz bu soruyu sık sık iktidar mensuplarına soruyoruz ama yanıt alamıyoruz” dedi. FETÖ ile birlikte yürüyenlere, FETÖ için şehirlerin imar planlarını değiştirenlere, FETÖ’nün elemanlarını devletin en kritik noktalarına yerleştirenlere dokunulmaması toplumun vicdanını yaralıyor. Bunun için sık sık FETÖ’nün siyasi ayağına neden dokunulmadığını soruyoruz. Ancak iktidar partisi bu konuda maalesef gerekli adımları atmıyor. TBMM’de darbeyi araştırmak için kurulan Araştırma Komisyonu da AKP tarafından çalıştırılmadı. Biz FETÖ ile mücadelenin en önemli adımının siyasi bağlantıları üzerinden yürüyeceğine inanıyoruz. Ama iktidar bir türlü bu adımı atmaya yanaşmıyor” diye konuştu.

 

 

ce