CHP’li Akkaya: Sandık görevlileri aynı zamanda demokrasi görevlileridir

CHP’li Akkaya: Sandık görevlileri aynı zamanda demokrasi görevlileridir
26 Ekim 2015 09:22

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, 1 Kasım günü yapılacak Milletvekili Genel Seçimine ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

 

 

Akkaya, “Sandık görevlileri aynı zamanda demokrasi görevlileridir” dedi. Hafta sonu İstanbul Çekmeköy’de sandık görevlileriyle kahvaltıda buluşan Akkaya, burada yaptığı konuşmasında 1 Kasım’ın ülkenin yuvarlanmakta olduğu felaketin son çıkış noktası olduğunu söyledi. CHP Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre Akkaya, 81 ilde binin üzerinde verilen sandık güvenliği eğitimleriyle olası ihlallere karşı yapılması gerekenlerin sandık görevlilerine tek tek anlatıldığını belirterek “Sandık görevlileri aynı zamanda demokrasi görevlileridir. Unutulmamalıdır ki sandık güvenliği sandık başında sağlanır. Bu yüzden sandıklara sonuna kadar sahip çıkmalıyız” ifadelerini kullandı.

 

“HİLAFET YANLILARINA EN GÜZEL DERSİ 1 KASIM SEÇİMLERİNDE HALK VERECEK”

 

Kahvaltı sonrasında Çekmeköy Ordu Mesudiyeliler Derneği Başkanı ile bir araya gelen Akkaya, daha sonra Beykoz Beşevler İlçesi’nde kahvehaneleri tek tek dolaştı. Vatandaşlar ile sohbet eden Akkaya, vatandaşların sorununa CHP iktidarında mutlaka dokunulacağını belirtti. Bunu görebilmeleri için kendilerinden bu seçimde CHP’ye oy vermelerini istedi. Kahvehane ziyaretleri sonrasında Mahmudiye Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ve Ordu İli Mesudiye İlçesi Çukuralan Mahalle Derneğini ziyaret eden Akkaya, burada hemşehrileri ile bir araya geldi. Hemşehrilerine seslenen Akkaya, “Bu ülkede Halifelik 1923 yılında kaldırılmıştır. Hilafet yanlılarına en güzel dersi 1 Kasım seçimlerinde halk verecektir” diye konuştu.

 

ANKARA, (DHA)