CHP’li aday gökyüzünde oy istedi

CHP’li aday gökyüzünde oy istedi
18 Mayıs 2015 12:25

Muğla’nın Fethiye İlçesi’ndeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ’dan paraşütle atlayan CHP Muğla milletvekili adayı 37 yaşındaki Burak Erbay, gökyüzünde CHP flaması açıp oy istedi.

 

Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi’ndeki 1965 rakımlı Babadağ’ın 1900 metre pistine çıkan CHP Muğla 4’üncü sıra milletvekili adayı Burak Erbay, yamaç paraşütü pilotu Görkem Kuşçu ile tandem (ikili) atlayış yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu fotoğrafı ile CHP logosunun bulunduğu bayraklarla bir süre uçan Erbay, daha sonra ‘Oy verin gitsinler’ yazılı flama açtı.

 

‘CHP’YE OY VERİN’

 

Paraşüt kamerasından seçmenlere seslenen evli ve 1 çocuk babası Burak Erbay, “Yaşanacak bir Türkiye için CHP’ye oy verin” dedi. Bayrak ve flamalarla 25 dakika Ölüdeniz semalarında uçan Erbay ve pilotu Belceğiz Plajı’na sorunsuz indi.

 

Seçilirse Türkiye’nin en genç milletvekillerinden biri olacağını söyleyen Burak Erbay, “Yaptığım atlayışla gençlerin de siyasette olduğunun vurgusunu yapmak istedim. Gençlerin siyasetten uzak kaldığını görüyoruz. Artık gençlerimiz siyasete ilgi duymuyor. Sokaklarda gençlerimiz öldürüldüğü sürece siyasete sempati duymaları mümkün değil” dedi.

 

Muğla bölgesinde turizmin 12 aya yayılması için çalışmalar yürütmeyi planladığını kaydeden Erbay, “Muğla bölgesinde turizm 6 ay yapılıyor. 12 aya yaymak için projeler üretmemiz lazım. 12 ay turizm yapabilecek bir bölgedeyiz. Türkiye’nin, dünyanın cenneti bir bölgedeyiz. Atlayışımla buna da dikkat çekmek istedim” diye konuştu.