CHP’den sır gibi proje!

CHP’den sır gibi proje!
15 Mayıs 2015 15:06

CHP seçim kampanyasında ‘sır’ gibi sakladığı projesiyle yeni bir atak yapmaya hazırlanıyor.

 

 

Seçim bildirgesine ek geliyor ve reklam kampanyasının da “sürpriz” olacağı vurgulanıyor. “Milletçe Alkışlıyoruz” sloganıyla başlayan, daha sonra, “Yaşanacak bir Türkiye” sloganıyla ikinci bölüme geçen CHP’nin reklam kampanyası, 20 Mayıs’ta 3. bölüme girecek. Sır gibi saklanan yeni reklam kampanyasının, Kılıçdaroğlu’nun kendisine sorulan ısrarlı sorulara karşı içeriğini sır gibi sakladığı kampanyanın “sürpriz” olacağı ifade ediliyor.

 

 

Kulislerde, CHP’nin ek bir bildirge hazırlığında da olduğu, bu sürprizin yanı sıra bazı yeni vaatlerin de ek bildirgeye konabileceği ifade ediliyor. “Sürpriz”in, yeni bir ekonomik vaat olduğu belirtiliyor. CHP yönetimi reklam kampanyasında yeni bir yönteme de başvurdu. Akıllı telefon ve tabletlerde en çok indirilen oyunlara CHP’nin “Yaşanacak bir Türkiye” sloganını içeren reklamları verildi.

 

 

KILIÇDAROĞLU BEĞENDİ

 

 

Kılıçdaroğlu’nun bir süredir “Yeni bir sürpriz çalışmamız var, arkadaşlar üzerinde çalışıyor” diye sinyalini verdiği çalışma da, bu kampanyanın ana temasını oluşturacak. Bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde parti kurmayları ile dar kapsamlı bir toplantı yapan Kılıçdaroğlu’na, bir süre önce de partinin reklam kampanyasının sorumlusu Ali Taran ve ekibi tarafından bir sunum yapıldı.

 

 

Bu doğrultuda, sır gibi saklanan sürprizin içeriği konusunda da kulislerde farklı yorumlar yapılıyor. Kısa film formatında bir çalışma yapıldığı belirtiliyor. Kılıçdaroğlu da bu filmi izlediğini ve beğendiğini söyledi. CHP, eğitim, sağlık alanlarında yeni vaatler öngörüyor. Öğretmenler başta olmak üzere kamu sektöründe çalışanlara yönelik ekonomik koşulların geliştirilmesi konusunda bir adım atılabileceği ifade ediliyor.

 

 

Kaynak: Sözcü / Başak Kaya