CHP’den İş Bankası açıklaması: Hodri meydan diyoruz

CHP’den İş Bankası açıklaması: Hodri meydan diyoruz
15 Şubat 2020 10:19

CHP Grup başkanvekili Özgür Özel, CHP’nin İş Bankası hisseleri ile ilgili yaptığı açıklamada; ‘CHP İş Bankası’ndan bir kuruş bile almamıştır. Şimdi yaptıkları bu açıklamalara karşı bize siz ne yapacaksınız derseniz, biz arkamızdaki halkın gücüne güveniyoruz. Buyursunlar buradan hodri meydan diyoruz.’ ifadelerini kullandı.

 

 

Gazeteci Uğur Dündar’ın sunduğu ‘Demokrasi Arenası’ programına katılan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP’nin İş Bankası hisselerinin devri için hükümetin harekete geçeceği yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Konunun gündem değiştirmek için tekrar ısıtıldığını vurgulayan  CHP’li Özel, şunları söyledi:

‘Buna daha önce de tenezzül etmişlerdi. Bu tartışma ilk çıktığında Kılıçdaroğlu Man Adası davasını açıklamıştı. Bu açıklamadan sonra ‘İş Bankası’nın hisseleri hazineye devredilecek’ denilmişti. Şimdi biz 56 kere FETÖ’nün siyasi ayağını dile getirdik.

Genel Başkanımız en son salı günü bunu gündeme getirmişti. Bu bir nasıra basma meselesi ve Bu Atatürk’e saygısızlık ve hukuk tanımazlıktır.

CHP İş Bankası’nden bir kuruş bile almamıştır. Şimdi yaptıkları bu açıklamalara karşı bize ne yapacaksınız derseniz, biz arkamızdaki halkın gücüne güveniyoruz. Buyursunlar buradan hodri meydan diyoruz.”