CHP’den Bahçeli’ye ‘oy’ yanıtı!

CHP’den Bahçeli’ye ‘oy’ yanıtı!
13 Nisan 2019 16:00

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Faik Öztrak konuştu. Öztrak Bahçeli’ye “Yenilen pehlivan güreşe doymaz” sözleriyle yanıt verdi.

 

 

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak gündeme dair açıklamalarda bulundu.

 

Öztrak’ın açıklamaları şöyle:

 

İstanbul’un seçilmiş büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’dur. Sandıkta netice alamıyorsan başka yollara başvurma diyen sarayın kibirli kişisinin içine düştüğü durum içler acısıdır.

 

Kendi çıkardığınız yükü vatandaşın sırtına bırakmayın. Yabancı yatırımcıları ülkemize para getirmek için ikna etmeye çalışıyormuş. Ama damadın yaptığı sunumu beğenmemişler. Yatırımcılar seçimle gelip seçimle gitmeyen ülkeye paralarını emanet etmezler.

 

Devlet tecrübemize dayanarak uyarı yapıyoruz. Artık ist seçimleri bitmiştir. Ülkenin ufkunu daha fazla karartmamak gerekir. Milletin seçtiği ibb Başkanı Ekrem İmamoğlu’na mazbatası artık verilmeli.

 

Ülkenin gerçek gündemi boş tencereye dönmeli işsizliğe çare bulunmalıdır. Ülkenin ufkunu karartanları tarih de millet de affetmeyecektir.

 

SORU CEVAP

 

(Bahçelinin açıklamaları) Yenilen pehlivan güreşe doymaz. İsteyen istediği sonuçlara bakar.

 

(Belediye başkanlarına tehdit) Millet onları oraya getirirlerse oraya gelenlere bunlara yapanları da gereken cezayı keserler.

 

Sadece siyasi sosyal tedirginlik değil ekonomik olarak da tedirginlik artıyor. Biz yabancıların söylediğini söylemiyoruz. Ben bu ülkenin en tehlikeli krizlerini müsteşar olarak yaşamış kişiyim. Uyarıyorum. Bir an önce gündemimize dönelim.