CHP’den anket açıklaması: Son derece yakışıksız

CHP’den anket açıklaması: Son derece yakışıksız
19 Haziran 2019 16:38

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul seçimlerine ilişkin anket sonuçlarının açıklanması ile ilgili yaptığı değerlendirmede “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın MAK Danışmanlık firmasını ve bu firmanın basında yer alan araştırma sonuçlarını hedef alan açıklamaları son derece yakışıksızdır” açıklamasında bulundu.

 

 

Öztrak, Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu arasında gerçekleşen tartışma programı sonrası bir algı operasyonun başlatıldığını kaydettiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

 

“AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın MAK Danışmanlık firmasını ve bu firmanın basında yer alan araştırma sonuçlarını hedef alan açıklamaları son derece yakışıksızdır. İstanbul seçimleriyle ilgili kamuoyu araştırmalarının aleyhlerine çıkmasını içine sindiremeyen AK Parti yetkilileri, İstanbul seçimini kaybetmenin faturasını kamuoyu araştırma firmalarına ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılan açık oturumun moderatörüne kesmeye çabalamaktadırlar. Ancak bu kirli siyasetin sahipleri her ne yaparlarsa yapsınlar sonuç değişmeyecektir. Milletimiz, Saray ve emrindeki YSK tarafından 31 Mart’ta duyulmayan sesini 23 Haziran çok daha güçlü bir şekilde duyuracaktır. Hak yerini bulacak, 24 Haziran’da her şey çok güzel olacaktır.”