CHP’de tüzük değişikliğinde üyeyi esas alan vekilleri kutluyoruz!

CHP’de tüzük değişikliğinde üyeyi esas alan vekilleri kutluyoruz!
7 Mart 2018 11:23

CHP’de 9-10 Mart’ta yapılacak olağanüstü tüzük kurultayı öncesi CHP örgütlerinde hareketlilik sürüyor.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

Bugün 48 milletvekilinin imzasıyla “DEMOKRATİK TÜZÜK, DEMOKRATİK CHP, DEMOKRATİK TÜRKİYE İSTİYORUZ” başlıklı CHP üyesini esas alan bir bildiri yayınlandı.

 

 

Bu bildiriye imza atan milletvekillerini Halkın Habercisi olarak kutluyoruz.

 

http://www.halkinhabercisi.com/chpli-48-vekilden-kilicdarogluna-ultimatom

 

CHP’nin iktidar olmasının yolu üyelerinin katılımıyla hakim nezaretinde yapılacak ön seçimle gelen yöneticilerle gerçekleşeceğine hep inandık ve Halkın Habercisi ekibi olarak kuruluşumuzdan itibaren mücadelemizi hiçbir etki altında kalmadan bağımsız ve özgür yayınlarımızla sürdürmeye devam ettik.

 

Ülkemizin önemli bir aşamadan geçtiği ve rejimin tartışıldığı bir süreçte 2019 cumhurbaşkanlığı seçiminden önce CHP de hafta sonu 9-10 Mart tarihlerinde yapacağı olağanüstü tüzük kurultayında gerçekten rejimi tehlikeye sokacak oluşumlara karşı bir alternatif ortaya koyamayacağı kararını vermiş olacak.

 

Parti içi iktidarı hedefleyenler bu hafta sonu yapılacak tüzük kurultayında tüm yetkilerin Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nda toplanacağı, merkezi yönetimin yetkilerinin artırılacağı bir tüzüğü savunacaklar ve kendi ikballerini ülkemizin geleceğinin önüne koyarak son kez makam sahibi olacaklar.

 

CHP’nin ülkede iktidar olmasını isteyen ve bugün 48 milletvekilinin bir araya gelerek ortak bir bildiri ile üyenin temel alındığı bir tüzüğü savunarak hafta sonu yapılacak olağanüstü kurultayda bunu başararak CHP’nin önünü açacak, 2019 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rejimin ve Cumhuriyetin ilelebet yaşaması için CHP iktidarını kuracaklardır.

 

Bu bildiriye imza atan milletvekillerinin daha da artarak, CHP’nin anayasası olan tüzüğünün CHP’yi iktidara taşıyacak Avrupa standartlarında demokratik bir tüzüğe kavuşması için PM üyelerinin ve kurultay delegelerinin 2019 cumhurbaşkanlığı seçimleri için tünelden önce son virajda olan ülkemizin önünü açacak CHP tabanını heyecanlandırıp iktidara hızlı adımlarla koşacak bir yapının oluşmasına katkı sunmalarını ümit ediyoruz.