CHP’de Tekin Bingöl’den Taşdelen’e AKçalı desteği! Muzaffer AK mısın Kara mısın?!

CHP’de Tekin Bingöl’den Taşdelen’e AKçalı desteği! Muzaffer AK mısın Kara mısın?!
26 Ağustos 2016 10:14

Halkın Habercisi gerçekleri deşifre ettikçe birileri, AKçalı Yapı Kooperatifi’nin yüzlerce dönümlük Alacaatlı’daki arazisinin EMSALİni 5 katına çıkartma konusunda iyice telaşa düşmüş görünüyor…

 

 

 

 

 

Bugün size 800 Trilyon TL’lik AKP ve CHP arasında cerayan eden paralel RANT paslaşmasından ilginç mi ilginç kulis bilgileri aktaracağız…

 

 

 

Aziz Nesin yaşasa idi muhtemelen buradan yepyeni hikayeler çıkartırdı.

 

 

 

Tabiri caizse yıllardan bu yana Çankaya Belediye Meclisi’nde Tekin Bingöl’ün en has adamı olarak tanınan meclis üyesi Muzaffer Kara’yı mercek altına almak istiyoruz.

 

3

Muzaffer Kara

 

 

 

CHP’li meclis üyesi Kara, Akçalı için Büyükşehir’deki İmar Komisyonu’nda EVET yönünde oy kullanıyor. Yanlış duymadınız; EVET diyor…Oysaki CHP grup kararı ile HAYIR diyorken KARA, AK partili üyeler gibi EVET diyor! Peki CHP’nin teşkilatlarından sorumlu genel başkan yardımcısı Tekin Bingöl, kendisine bu kadar yakın olan Kara’yı kenara çekip de, ‘yahu Muzaffer sen nasıl AK dersin, sen CHP’li değil misin’ diye bir kez olsun ikazda bulunuyor mu? Yanıtı tabiki koca bir HAYIR.

 

2

 

 

Bingöl neden itiraz etsin ki? Ne de olsa Ankara’nın girişine yapılan ve maliyeti 15 milyon TL olan ucube kapıları yapan Gökçek’in kapılarının müteahhiti sayın Tekin’in erkek kardeşinden başkası değil.
O nedenle sayın Tekin’i de anlayışla karşılıyoruz!

 

 

 

Gelelim asıl konumuza; meclis üyesi Kara disipline aykırı bir şekilde grup kararına aykırı oy kullanmakla da yetinmiyor. Kara şu günlerde CHP’li üyelerin Büyükşehir’de göstermelik bir şekilde Akçalı’da emsali yaklaşık olarak 5 katına çıkartan imar kararına Hayır demelerinin üzerine, konunun Çankaya Meclisi’ne geleceğini biliyor ve burada da Bingöl’den aldığı Genel Merkez gücüyle harekete geçerek, Hayır diyecek olan Çankaya Belediye Meclisi üyelerini evet demeleri yönünde ikna için uğraş veriyor.

 

1

 

Ey Muzaffer Kara; şimdi şunu iyi ve net anla, CHP sahipsiz değildir. Bugün Akçalı’da Gökçek ile ortak amaçlar için, ortak yollarda ilerleyebilirsiniz. Bugün dikensiz gül bahçesinde rehavetle hareket edebilirsiniz. Ama devran dönüyor ve sizin AKP yandı YDA inşaat için binbir taktikle yürüttüğünüz bu oyunu biz UNUTTURMAYACAĞIZ!

 

 

 

Şundan emin olun ki, CHP emekçileri de unutmayacaklar. CHP’ye oy veren seçmenlerimiz de unutmayacaklar ve size de ilk ön seçim ve yerel seçimde bu yaptıklarınızı yüzlerinize vuracaklar…

 

 

4