CHP’de sokak örgütlenmesi eğitimi!

CHP’de sokak örgütlenmesi eğitimi!
1 Ocak 2019 13:02

CHP Parti Okulu, 6 ilde daha eğitmen kadrosunu güçlendirerek sokak örgütlenmesi ve sandık güvenliği eğitimlerine hazırlanıyor.

 

 

 

Parti Okulu, Mersin, Gaziantep, Kilis, Kahramanmaraş, Adana ve Hatay illerinde, eğitici kadrolarına yeni eğitmenler kattı. İllerinde katıldıkları Temel Siyasi Eğitimlerde tasarladıkları sosyal projeleri hayata geçiren katılımcıların arasından belirlenen üyeler, Adana’da gerçekleştirilen eğitici eğitimine katılarak Parti Okulu Eğitmeni oldu.

 

 

Bölgesel olarak gerçekleştirilen eğitime Mersin, Gaziantep, Kilis, Kahramanmaraş, Adana ve Hatay illerinden üyeler katıldı. İki gün boyunca Yetişkin Eğitiminin Temel Özellikleri, Etkili Sunum Yöntemleri ve İletişim, Sosyal Proje gibi eğitimler alan katılımcılar aynı zamanda Siyasi Çalışma Sunumları Atölye Çalışması da gerçekleştirdiler.

 

 

Eğitici Eğitimi’ni Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Eğitici Eğitimlerinden Sorumlu Parti İçi Eğitim Birimi Üyesi Tuba Canlı, Parti Okulu Adana Koordinatörü Remzi Ümit Atay, Adana Koordinatör Yardımcıları Fatma Arguz ve İsmail Yelken gerçekleştirdiler. CHP Adana II Başkanı Emrah Kozay da eğitimi ziyaret ederek katılımcılara başarılar diledi. Eğitimin ardından Parti Okulumun yeni eğitmenleri illerine dönerek, sokak örgütlenmesi ve sandık güvenliği eğitim çalışmalannda görev almaya başladılar.