CHP’de seçim güvenliği çalışmaları ve sandık örgütlenmesi eğitimleri başlıyor!

CHP’de seçim güvenliği çalışmaları ve sandık örgütlenmesi eğitimleri başlıyor!
5 Nisan 2018 09:17

CHP, 2019’da yapılacak cumhurbaşkanlığı, yerel seçimler için harekete geçti. Milletvekilleri sahaya inecek. Belediye başkanları ve il başkanları toplanacak. “Yurtdışı Birlikleriyle Buluşma” toplantısı yapılacak.

 

 

ANKARA (ANKA) – CHP 36.Olağan Kurultayı sonrasında yeniden oluşan Parti Meclisi üyeleri ve milletvekillerinin, örgütlerle beraber çalışma yapacakları iller belirlendi. Parti Meclisi üyeleri ve milletvekilleri söz konusu illerde çalışma yapacak. Milletvekilleri sahaya inerek sorumlu oldukları illerin adeta fotoğrafını çekecek.

 

 

BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISI

 

 

13 Nisan 2018 tarihinde, Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Konya’da, Grand Konya Otel’de belediye başkanları toplantısı düzenlenecek. Toplantıda, yerel seçim stratejisi, reklam-tanıtım ve PR çalışmaları, belediyelerin denetimi hakkında değerlendirmelerin yer alması planlanıyor.

 

 

İL BAŞKANLARI TOPLANTISI

 

 

27-28 Nisan Kayseri’de il başkanları toplantısı düzenlenecek.

12-13 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul’ da yapılması planlanan “Yurtdışı Birlikleriyle Buluşma” toplantısında, iki gün boyunca yurtdışı örgütlenme modeli, yurtdışı örgütlerin tüzüklerinin uyumlulaştırılması, yurtdışı birlikler yönetmeliği, ortak sosyal medya ve web sayfaları projeleri ile katılım oranı arttırma projeleri tartışılacak.

 

 

SEÇİM GÜVENLİĞİ ÇALIŞMALARI

 

 

Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkan Yardımcılığı, olağanüstü durumlarda Genel Merkezin aldığı acil eylem planının 81 İl Başkanlığı hesabından da duyurulmasını sağlayacak yazılımsal altyapı çalışmasının yapılmasına yönelik çalışmalarına devam ediyor. Seçim güvenliğine yönelik olarak, Nisan ayı içerisinde seçim sistemi test çalışmalarına başlanacak. Seçim güvenliğine ilişkin olarak, tüm Türkiye’de bir seferlik başlatacak ve kamuoyunda yankı uyandıracak bir seçim örgütlenme modeli oluşturacak çalışmalar önümüzdeki aylarda kamuoyuyla paylaşılacak.

 

 

SANDIK ÖRGÜTLENMESİ EĞİTİMLERİ

 

 

2019 yılı seçimleri için sandık örgütlenme sorumlularının belirlenmesi ve ev ziyaretlerinin başlatılması çalışmaları ise devam ediyor.