CHP’de örgütlerin performansları belirlenecek!

CHP’de örgütlerin performansları belirlenecek!
20 Mart 2018 08:56

CHP’de seçimler için çalışmalar sürerken, örgütlerin performansları belirlenecek. Performanslar nasıl belirlenecek? İşte detaylar…

 

 

 

2019 için kolları sıvayan CHP, örgütün performansını çıkarmak için yeni bir çalışma yöntemi oluşturdu. Parti Meclisi üyeleri ve milletvekillerinin gerçekleştireceği “örgüt denetimleri” sonucu örgüt performansları çıkarılacak.

CHP, Parti Meclisi üyeleri ve milletvekillerinin örgütlerle sistemli ve sonuç alıcı temaslar sürdürebilmesinin parti çalışmalarına katkı sağlayacağı gerekçesiyle Genel Merkezce her yıl dönüşümlü olmak üzere yeni bir çalışma yöntemi oluşturdu.

 

 

PARTİ MECLİSİ ÜYELERİ VE MİLLETVEKİLLERİ ÖRGÜT DENETİMLERİ YAPACAK

 

 

Yeni çalışma yöntemine göre; Parti Meclisi üyeleri ve milletvekillerinin gerçekleştireceği “örgüt denetimleri” sonucu, örgütsel yapı ve çalışmalar ile ilgili konular, sorumlu olunan ilde yapılacak denetimlerle güncellenecek.

 

 

GENEL MERKEZCE OLUŞTURULAN KOMİSYON TARAFINDAN HER İL İÇİN 6 AYLIK DİLİMLERDE DEĞERLENDİRİLECEK

 

 

Parti Meclisi üyeleri ve milletvekillerinin il örgütlerinin performanslarını aylık periyotlarda “denetim formu” ile güncellemesi sonucu, örgüt performansları, Genel Merkezce oluşturulan komisyon tarafından her il için 6 aylık dilimlerde değerlendirilip il ve ilçe örgütlerinin aktif çalışmalarına yönelik tedbirler alınacak.

Yeni çalışma yöntemine göre, Parti Meclisi üyeleri ve milletvekilleri denetim sağlayacağı il ya da illerle ilgili denetimde bulunacak. (Anka)