CHP’de online üyelik sistemi başladı!

CHP’de online üyelik sistemi başladı!
15 Temmuz 2014 15:00

CHP, online üyelik sistemi başladı.

 

 

“Kendi hayatınıza sahip çıkmak, Türkiye’yi yaşamak istediğiniz gibi bir ülke haline getirmek için bir adım atın! “ sloganıyla CHP Bilgi ve İletişim Teknolojileri Merkezi tarafından kurulan sistemde sadece 5 dakikada başvuru bölümleri doldurulabiliyor.

 

http://uyelik.chp.org.tr/ adresinden ulaşılabilinen CHP online üyelik sisteminde başvuru tamamlandıktan sonra başvurular Genel Merkez Üye Yazım Birimi tarafından değerlendirilmeye alınacak.
Değerlendirme süreci boyunca başvuruların yargıtay kontrolü, eğer var ise CHP geçmişi, mobil aidat ödeme uygunluk durumunu, girmiş olduğunuz kişisel bilgilerin doğruluğu, eklenen fotoğrafın uygunluğu ve herhangi bir siyasi partiye üye olmaya uygunluk durumu kontrolden geçirilecektir.
Eğere üye olmaya engel bir durum bulunmuyor ise, içinde üye kimlik kartı, CHP Bayrağı , CHP Tüzüğü, CHP rozeti ve CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU’nun Tebrik Mektubu bulunan bir Üyelik Paketi  adreslere gönderilecek.

 

Üyelik paketininin  tesliminde  T.C. kimlik kartındaki bazı bilgiler istenecek. Üyeliğin kabul edildiğine  dair beyanda bulunulacak üyelik belgesine ad, soyad ve tarihi yazıp imzanlanması gerekiyor. Üyeliğin kabul edildiğine dair belge, Genel Merkez’e geldikten sonra kontrol edilecek ve CHP üyeliğine kabul işlemleri tamamlanmış olacaktır.