CHP’de kavga! Nazlıaka, Necati Yılmaz’a tokat mı attı?!

CHP’de kavga! Nazlıaka, Necati Yılmaz’a tokat mı attı?!
15 Şubat 2018 11:28

Kılıçdaroğlu’nun makamında olay… CHP’li Aylin Nazlıaka, ‘Atatürk posterini indirdi’ dediği Necati Yılmaz’a tokat attı.

 

 

Zafer Şahin’in haberine göre, CHP’de kurultaydan sonra toplanan Parti Meclisi’nde (PM) yaşanan Aylin Nazlıaka tartışmasının Kemal Kılıçdaroğlu’nun makam odası önünde fiili kavgaya dönüştüğü ortaya çıktı.Kulis bilgilerine göre Aylin Nazlıaka, PM’de kendisinden ‘Bu kadın’ diye bahseden ve partiye dönüşüne karşı çıkan Ankara Milletvekili Necati Yılmaz’a CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun makam odası önünde fiziki saldırı girişiminde bulundu.

 

 

Nazlıaka’nın tokat savurup üzerine yürüdüğü Necati Yılmaz’ı araya giren CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç kurtardı. Nazlıaka’nın elinden güçlükle kurtulan Yılmaz, PM’de Kılıçdaroğlu’na sitem etti. Yılmaz’ın “Sayın genel başkan bu kadının partide ne işi var. Bizi kamuoyuna rezil edecekti” sözlerini sakin bir ifadeyle dinleyen Kılıçdaroğlu’nun “Allah Allah siz ne yaptınız öyle” karşılığını verdiği öğrenildi.

 

index

Yurt Gazetesi de olayı doğruladı.

 

CHP‘den ihraç edilen Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın, partiye gelişine itiraz eden CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz’ın üzerine yürüyerek tokat atmaya çalıştığı iddia edildi.

 

yurt

 

rr