CHP’de iki isme ‘tam yetki’ verildi

CHP’de iki isme ‘tam yetki’ verildi
12 Kasım 2019 16:01

CHP’de mahalle delegesi seçimleriyle başlayan kongre sürecinin koordinasyonu için Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Muharrem Erkek görevlendirildi. İki isim Nisan 2020’deki kurultaya kadar tüm süreçte tam yetkili olacak.

 

 

CHP MYK dün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Yaklaşık 4 saat süren toplantıda, ekonomi ve dış politikadaki gelişmelerin yanı sıra partinin 2020 kurultayı kapsamındaki kongre süreçleri değerlendirildi. Genel Başkan Yardımcısı Salıcı 8 Kasım’da mahalle delegeliği seçimleriyle başlayan kongre süreçleri konusunda bilgi verdi.

 
İKİ İSME TAM YETKİ

 

 

Toplantıda, Nisan 2020’de yapılması planlanan Genel Başkan ve Parti Meclisi seçimli 37. Olağan Kurultay süreciyle ilgili sorumluluk Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’e verildi. Milliyet’ten Şevket Yaman’ın haberine göre iki ismin, ilçe ve il kongrelerinin tarihinin belirlenmesi ve itirazların değerlendirilmesi de dahil olmak üzere sürecin koordinasyonundan sorumlu olacağı öğrenildi.