CHP’de FETÖ tartışması! CHP’li Özkan’dan Bekaroğlu’na sert ‘cemaat’ yanıtı!

CHP’de FETÖ tartışması! CHP’li Özkan’dan Bekaroğlu’na sert ‘cemaat’ yanıtı!
22 Eylül 2016 13:50

FETÖ operasyonlarında tutuklanan bazı isimlerle ilgili CHP’de tartışma çıktı. Tutuklamaları eleştiren Mehmet Bekaroğlu’na Tuncay Özkan’dan sert yanıt geldi…

 

 

 

 

15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan FETÖ soruşturmaları çerçevesinde yaşanan bazı tutuklamalarla ilgili CHP’de cemaat tartışması yaşandı…

 

 

 

Daha önce Ergenekon davasından yargılananlara “akıl hastası” diyen CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Gülen Cemaati operasyonlarından tutuklananlar isimlerle ilgili “bu ülkenin vicdanı olmuş insanlar” deyince, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’dan sert yanıt aldı.

 

 

 

CHP’li vekil Mehmet Bekaroğlu Gülen Cemaati operasyonları kapsamında tutuklanan bazı isimlere sosyal medya hesabından sahip çıkarak, “Ali Bulaç, Şahin Alpay, Mehmet Altan ve Ahmet Turan Alkan gibi bu ülkenin vicdanı olmuş insanların darbecilikten içeri atılması rezalettir.” diye mesaj attı.

 

 

 

 

Bunun üzerine Ergenekon Davası’ndan 6 yıl cezaevinde kalan CHP’li vekil Tuncay Özkan, “@MBekaroglu ama bizler Ergenekocu deliler olduğumuz için normal! O vicdanını seveyim senin hoca.” diyerek Bekaroğlu’na yanıt verdi.

 

 

İşte Tuncay Özkan’ın o tweeti:

 

unnamed