CHP’de birleşme zamanı, yancılar aradan çekilsin!

CHP’de birleşme zamanı, yancılar aradan çekilsin!
19 Ağustos 2018 09:22

CHP bu devleti kuran partidir.Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce birlikte yerel seçimlere gidip büyük başarı kazanabilirler ,CHP için bu son fırsat. Belediye Başkanlıkları için kavgaya gerek yok. Yancı rant isteyenlere kulak asmayın.

 

 

Gün geçmiyor ki Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce tarafından bir şeyler söylenmesin.

 

Türkiye’de sistem rejim değişti.

 

Muharrem İnce %31 gibi yüksek bir oy aldı ancak partisi CHP  %22 kaldı.

 

Fakat bu bu süreci malesef ne CHP, ne Muharrem İnce, ne de Kemal Kılıçdaroğlu iyi yönetemedi.

 

Seçimlerde ortaya çıkan sonuç bir değişimi zaten getiriyordu.

 

Ama CHP’ye sonradan gelenlerin ve rant odaklarının etkisiyle malesef abi kardeş olan Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce’yi birbirinden ayrıştırmayı başardılar ve nerdeyse düşman olmalarına neden oldular.

 

Bakıyoruz bu kişiler hep aynı yüzler.

 

Tuncay Özkan, Erdoğan Toprak, Akif Hamzaçebi, Oğuz Kağan Salıcı, Engin Altay ve bu kişilerin PM’deki arkadaşları “Muharrem İnce gelmesin” diye Kemal Kılıçdaroğlu’na ne yalanlar söylediler.

 

 

CHP’de Genel Başkanlık koltuğuna ileride zaten Muharrem İnce’nin gelmesine kesin gözüyle bakılırken, bu isimlerin operasyonuyla şimdi karşısına bir genel başkan adayı çıkartıldı, Oğuz Kağan Salıcı.

 

 

CHP’Yİ BAŞKA GÜÇLERİN TAŞERONLARI MI YÖNETİYOR?

 

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA BASKI YA DA ŞANTAJ MI YAPILIYOR?

 

 

CHP’nin Amerika ve Avrupa’nın güdümüne girmesi, milli ve ulusalcı bir kimlikten uzaklaştırılması gibi bir süreç söz konusu.

 

 

Burda en önemli etken DSP’den gelen Erdoğan Toprak..

 

Erdoğan Toprak ilginç bir isim. CHP kulislerinde gizli Genel Başkanı olduğu konuşuluyor ve Kemal Kılıçdaroğlu’na da her istediğini yaptırdığı söyleniyor.

 

Erdoğan Toprak kilit isim olarak gözüküyor.

 

Erdoğan Toprak’ın CHP’li belediye başkanlarından, daha önceki dönemlerde televizyon kurulacak diye 50 Milyon Dolar para topladığı iddiaları ulusal medyaya yansımıştı.

 

Sonra bu paraların akıbetini kimse sormadı.

 

Şimdi biz size desek ki hani bu aralar ekranlarda sık sık gördüğünüz, her yerde yorumları ile hukuken bizleri aydınlatan ve ekranlara çıktığında KJ’lerde ismi Av.ECE GÜNER olarak yazan hani Murdoch’un“Yeddi emini olarak” FOX’un %75’ine sahip olduğu iddia edilen ECE GÜNER var ya!..

 

 

İstanbul’daki CHP’li garanti belediyelerin olduğu yerler Beşiktaş, Bakırköy, Şişli ve Kadıköy için belediye başkanlığına adı geçen..

 

 

Erdoğan Toprak’ın eşidir.

 

 

Ece Güner, Ece Güney’in babasına dikkat çekiyor yani Engin Güner’e… Engin Güner uzun süre yurtdışında yöneticilik yapan bir isim.1989-91 arası Özal’ın danışmanlığını yaptı. 1991 seçimlerinde ANAP’tan milletvekili seçildi. Çeşitli şirketlerde yöneticilikle birlikte 14 Haziran 2007 itibariyle FOX TV yönetimine girdi.

 

ECE GÜNER aynı zamanda CFR’nin Avrupa kolu olan European Council on Foreign Relations’ın (ECFR) üyesidir.

 

ECE GÜNER ve tabii aslında eşi Erdoğan Toprak üzerinden de CHP’nin dizaynı operasyonuna son şekli verilirken, özellikle son dönemde Haluk Pekşen gibi isimlerin FOX ekranlarında sıklıkla arz-ı endam etmeleri, Kılıçdaroğlu’nu kontrolde tutma işlemidir.

 

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan “CHP gizli yöneticiler tarafından yönetiliyor” demişti.

 

 

Bu CHP için son şans Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce tekrar bir araya gelip CHP’nin geleceği için beraber mücadele etmelidirler.

 

Yanlarındaki isimlerin sözlerine itibar etmemelidirler. CHP’de yancılar rant peşinde, halbuki söz konusu vatansa gerisi tefferruattır.

 

Önemli olan vatan, zaten rejim değişmiş, bir de belediye başkanlıkları kavgasını CHP kaldıramaz ve sandığa gömülür.

 

CHP ‘ye bunu yapmaya kimsenin hakkı yoktur. Gün CHP ‘de birlik olma günüdür.CHP ‘kimsenin babasının malı değildir.

 

 

gelecekgundem.com