‘CHP’de Atatürkçülük’ün çöküşü’

‘CHP’de Atatürkçülük’ün çöküşü’
2 Ağustos 2020 11:42

Katil vatan haini PKK ve Fetö’nün emrine girmekten hiç rahatsız değiller, bakın, Kılıçdaroğlu açıkça PKK’ya eyalet-federasyon sözü veriyor, Sözcü, Tele 1, Halk TV, Oda Tv, Cumhuriyet yazarlarından tık yok.

 

Nihat Genç / Veryansıntv

 

 

İhanetin harika belgesi, kim ne susturdu sizi, hipnoz’a mı soktular, bir manyetik alan mı oluşturdular, nerede kalemlerinizdeki Atatürk’ün gözlerinden ışıldayan muazzam şimşekler, niye sustunuz?

O raddeye gelmişti ki Atatürkçülükleri, birileri kendine Atatürkçüyüm dese, bu cüheladan belge almak zorundaydı?

Hayır düne kadar siz ilan ediyordunuz kim kuvayı milliyeci kim liboş diye.

Şimdi, bir günde!

Sattılar, neyi, Atatürk ismini Atatürk resmini, Atatürkçülük kimliğini, kime? PKK’ya, kim sattı? Kılıçdaroğlu avanesi, gazeteleri tv’leri yazarları, hepsi anlaşmış, gün itibariyle açın okuyun alayını tık yok.

An itibariyle içlerinde güya muhalif gazetelerinde CHP’nizde ‘toprak bütünlüğünden yana’ tek bir adam kalmadı.

Çoluk çocuk mu kandırıyorsunuz, daha ölmedik!

Bu millet bu satışı affeder mi, şimdiden kendinize Fetöcü liberaller gibi yurt arayın.

Sizi rezil rüsvay etmek boynumuzun borcu olsun.

PKK’yla kazanılacak seçimin de memleketin de ………!

Zortlatma denir buna.

İhanet gecesi suç üstü yakalanmış liberal tayfa ve Kaftancıoğlu ve PKK, CHP’yi, sayenizde el birliği yekpare anahtar teslim önce gasp edip ele geçirdi. Ve şimdi, kurultayda, PKK’nın tüm istekleri program haline getirip deklare ediliyor.

Ve siz CHP’li yazarlar seçmenler kitleler, seyrediyorsunuz?

Dürüst olun şaraptan biradan Fetö’den PKK’dan kumpastan iki yüzlülükten sahtekarlıktan vaz geçin. Ve ağzınıza bir daha Atatürk-Cumhuriyet gibi soylu kelimeleri almayın.

Hayrola kendinizi her biriniz Atatürk’ü de aşmış Atatürk’ün en yakın silah arkadaşları Atatürk’ün yaşayan havarileri gibi görüyor böyle yazıyordunuz, ne oldu?

Şimdi, bir günde ne oldu da yolu bu kadar şaşırdınız, tek kurtuluşunuz Kaftancıoğlu’nun ve PKK’nın ‘rahmetine’ (?) sığındınız?

Köle tüccarları gibi Kılıçdaroğlu-Kaftancıoğlu alayınızı zincirle bağlamış kırbaçlıyor, cık’ınız çıkmıyor, ülke toprağının pazarlandığı bugün alayınız fareler gibi yine hangi kirli dolapların çamaşırların altına sığındınız?

Dünden bugüne önce Sarıgül’ü sonra Ekmeleddin’i şimdi de PKK’ya özerklik’i savunan Emin Çölaşan ve diğerleri, Atatürkçü mü? Şimdi de Kılıçdaroğlu dostlarım deyip Abdullah Gül’ü ima ediyor, sesleri çıkıyor mu? Uğur Dündar, Yılmaz Özdil, Soner’i, Cumhuriyet yazarları, Atatürkçü mü kirli kumpas pazarlığının tetikçileri kışkırtıcıları palazlayıcıları mı?

İbreti alem dünya gözüyle gördük işte CHP’li seçmenlere kurduğunuz kirli hain kumpası!

Atatürkçülük boyası nihayet döküldü!

 

 

Yazının devamını okumak için:

https://www.veryansintv.com/ataturke-ihanet-eden-parti-chpde-ataturkculukun-cokusu