CHP’de 10 Aralık hareketi Kılıçdaroğlu’nu devirmeyi mi planlıyor?

CHP’de 10 Aralık hareketi Kılıçdaroğlu’nu devirmeyi mi planlıyor?
18 Ocak 2018 11:55

CHP içinde çok tartışılan 10 Aralık hareketinin, 2019 sürecinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu devirmek için harekete geçtikleri konuşuluyor…

 

 

 

CHP’de kritik kurultay yaklaşırken parti içinde ittifak arayışları ve pazarlıklar bütün hızıyla devam ediyor.

CHP içinde çok tartışılan 10 Aralık hareketinin de kurultay ve 2019 süreci için Ankara ve İstanbul’da birbiri ardına pazarlıklar yapmaya başladığı öğrenildi.

 

 

ANKARA’DA GİZLİ YEMEK!

 

 

Bunun son örneği dün akşam Ankara’daki ‘Ayıntap’ restoranda yaşandı.

CHP’li Oğuz Kaan Salıcı, Veli Ağbaba, Özgür Özel ve Seyit Torun’un bu restoranda bir araya gelerek İstanbul’un zaferini kutladıkları, kendi illerindeki seçimi kaybeden Seyit Torun ve Özgür Özel’in umudunu Salıcı’ya bağlayarak İstanbul için liste pazarlığı yaptıkları iddia edildi.

 

 

SALICI 2019’DA ADAY MI OLUYOR?

 

 

Masada ayrıca Oğuz Kaan Salıcı’nın 2019’daki muhtemel Genel Başkan adaylığı ile önümüzdeki kongredeki liste ittifaklarının konuşulduğu öğrenildi.

 

 

ERDOĞAN TOPRAK’TAN BLOK LİSTE DAYATMASI!

 

 

CHP’deki 10 Aralık hareketinin diğer önemli ismi İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak’ın ise, Ankara’da Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret ederek ‘İstanbul’un patronu benim, Ankara’nın patronu da sensin, kurultayı blok listeyle yapalım’ dediği belirtildi.

 

 

2019’DA KILIÇDAROĞLU’NU DEVİRME PLANI!

 

 

Kulislerden dolaşan bu bilgiler için, Oğuz Kaan Salıcı ve Erdoğan Toprak’ın 2019 sürecinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu devirmek için harekete geçtikleri yorumları yapılıyor…

 

 

Kaynak: Çağdaş Ses

http://www.cagdasses.com/siyaset/75755/chpde-10-aralik-hareketi-kilicdaroglunu-devirmeyi-mi-planliyor