CHP ve İYİ Parti arasında İdris Naim Şahin bilmecesi!

CHP ve İYİ Parti arasında İdris Naim Şahin bilmecesi!
8 Ocak 2019 13:27

CHP ve İYİ Parti arasında devam eden seçim iş birliği yapılacak il sayısı 44’e yükseldi. İki parti arasında Ordu için süren müzakerelerde, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in isminin masada olduğu konuşuluyor.

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti arasında seçim iş birliği çalışmaları kapsamında 44 ilde anlaşma sağlandı.

İki parti arasında Ordu için de müzakerelerin sürdüğü belirtilirken eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin en çok öne çıkan isim. Şahin’in hangi partiden aday gösterileceği konusundaki müzakerelerin devam ettiği belirtiliyor

 

 

CHP’DEN AÇIKLAMA

 

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP’nin Ordu adayının İdris Naim Şahin olacağı iddialarına ilişkin, “Ortada bir görüşme süreci var. Bu görüşme sürecinin sağlığı bakımından açıklamaları bu görüşmeleri yapan arkadaşlarımızın yapması daha doğru olacaktır” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise, Ordu’da eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in aday gösterileceği iddialarına ilişkin soru üzerine şunları kaydetti:

“İdris Naim Şahin Ordu siyasetine damgasını vurmuş, birçok konuda değerli hizmetleri olan, gerek bakanlığı esnasında gerekse sonrasında hiçbir zaman halktan kopmamış, bu anlamda da Ordu’ya birçok konuda hizmet vermiş değerli bir siyaset adamı. Tabii ki bu süreçte o da değerlendiriliyor. Bu süreç içerisinde birçok aday adayı gibi onunla ilgili de bir talep var.”