CHP Ürgüp adayı Bekir Ödemiş’ten ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ mesajı

CHP Ürgüp adayı Bekir Ödemiş’ten ‘Yaşlılara Saygı Haftası’ mesajı
19 Mart 2019 15:28

Bekir Ödemiş, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 
Ödemiş mesajında şunları kaydetti:

 
“Her insan için değişik anlam ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız; dünümüz ile bugünümüz arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Bizleri bugüne ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı daha kolay hale getirmek ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak belediyelerin öncelikli görevleri arasında olmalıdır. Bütün yaşlılarımızın 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kutlu olsun.

 
Ziyaretlerimiz süresince, büyüklerimizin ellerini öptük, dertlerini ve önerilerini dinledik. Yaşlılarımıza verdiğimiz değeri projelerimizle bezemek, yaşlılarımızın sosyal, kültürel alanda aktif olabilecekleri, günlük yaşama daha fazla dahil olabilecekleri projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz.”

 
Ürgüp Belediye Başkanlığı döneminde, kimsesiz çocuklar , yaşlı ve engellilerle ilgili birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Ödemiş, bu projeleri artırarak devam ettirmek istediklerini belirtti.

 
Ödemiş sözlerine son verirken şunları söyledi; “Belediyemiz yaşlı hemşerilerimize ayrı bir önem verecektir. Bu amaçla kurulacak yaşlı merkezleri, yatağa bağlı yaşayan yaşlılarımızın evde rutin sağlık kontrolleri gibi hizmetlerle yaşlılara destek sağlanacaktır. Bu, yaşlı hemşerilerimiz için projelerimizden sadece bir kısmı; onlara verdiğimiz değeri Ürgüp’te yeniden göstermek istiyoruz.”

1 2 3