CHP teşkilatları değişim istiyor!

CHP teşkilatları değişim istiyor!
21 Mayıs 2017 13:04

16 Nisan referandumunda alınan başarısızlığın ardından olağanüstü kurultay beklentisi artan CHP’de teşkilatlar da değişim isteğini açıkça dile getirmeye başladı.

 

 

 

Nur Banu Aras’ın haberine göre, Muhaliflerin olağanüstü kurultay seslerine kulak tıkayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu hamlesi parti içindeki muhalif sesleri artırdı. Yönetim değişikliği talep eden muhalifler, MYK’da tek kişilik revizyonla göz boyayan Kılıçdaroğlu’nun 2019 seçimlerine bu kadro ile gitmesi halinde başarısız olunacağını, bu nedenle A takımının değiştirilmesi gerektiğini belirtti.

 

 

2019 seçimlerine yeni kadro ile gidilmesi gerektiğini vurgulayan muhalifler, 2018 yılında yapılacak olağan kurultaydan önce olağanüstü kurultayı toplamak için harekete geçti. Muhalifler daha önce Kılıçdaroğlu’na karşı bayrak açan isimlerle görüşerek, olağanüstü kurultay çağrısı için nabız yokluyor. İl ve ilçe örgütlerini dolaşan, parti tabanı ile biraraya gelen muhalifler, parti tabanında ve örgütlerinde de Kılıçdaroğlu’na karşı isyan başladığını belirtti.