CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Akyol: “Gelin özgürlük türkülerini birlikte söyleyelim”

CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Akyol: “Gelin özgürlük türkülerini birlikte söyleyelim”
29 Kasım 2013 10:07

CHP Seyhan Belediye Başkan aday adayı Yalçın Akyol, Seyhan’da 1 Aralık Pazar günü yapılacak önseçim öncesi Halkın Habercisi’ne değerlendirmelerde bulundu.

 

H&H RÖPORTAJ

 

“Gelin özgürlük türkülerini birlikte söyleyelim” diyen Yalçın Akyol, CHP Seyhan Belediye Başkan aday adayı. Akyol, CHP’nin Seyhan Belediye Başkan adaylığı için 16 aday adayı olduğunu belirterek, Pazar günü önseçim yapılacağını aktardı.

 

EN SAĞLIKLI YÖNTEM ÖNSEÇİM

 

“1 Aralık Pazar günü tüm üyelerin katılımıyla önseçim yapılacak. Önseçim, aday belirlemede en doğru ve en sağlıklı yöntem. Seyhan Adana’nın en büyük ilçesi. Seyhan’daki seçim Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı da etkileyecektir. Doğru adayla seçime gidersek Seyhan Belediyesi’ni kazanacağımıza inanıyorum”

 

“Seyhan’da CHP’nin 12 bin üyesi var.  Kadın ve gençlik kollarımız, örgütsel faaliyetlerini disiplinli ve titiz bir şekilde gerçekleştiriyorlar.”

 

akyol

 

AKP İKTİDARI DA SEYHAN’I UNUTTU

 

“Ne yazık ki Seyhan’da klasik belediyecilik anlayışının dışında hiçbir hizmet verilmiyor. 10 yıldır bu durum böyle. İktidar da Seyhan’ı unuttu. 10 yıldır Seyhan’a hiçbir katkısı olmadı AKP’nin;  Seyhan’da ve Adana’da AKP’nin seçimi kazanması mümkün değilken, seçim AKP’ye hediye edildi.”

 

“AKP oy almaması gereken yerlerde oy alabiliyorsa durup düşünmemiz lazım. 2002 yılından itibaren Türkiye’de her şey AKP’nin kazanması için kurgulandı.”

 

akyol-14

 

AKP BALONU PATLAYACAK

 

“Bu düzeni yıkmak, AKP balonunu patlatmak için üzerimize düşeni yapmalıyız. Sokakta halkın içinde olup gerçekleri anlattığımız takdirde eminim ki AKP’nin balonu patlayacaktır.”

 

yalçın-akyol

 

İLKLERİN BAŞKANI

 

Seyhan Belediyesi’ni kuran Akyol, belediye hizmet binasınının arsasını da alan isim. Seyhan’da ilk asfalt şantiyesini ve Türkiye’de ilk uydu yayını kuran Yalçın Akyol, Seyhanlılar’ı ilk kültür – sanat şenliğiyle de tanıştıran kişi. Seyhan’da pek çok ilke imza atan Akyol, önseçim sonrası adaylığı kesinleştiği ve seçimi kazandığı takdirde Seyhan’daki ilklerin kendisiyle devam edeceğini söyledi.