CHP Şanlıurfa’da da ahbap çavuş ilişkisi ortaya çıktı!

CHP Şanlıurfa’da da ahbap çavuş ilişkisi ortaya çıktı!
26 Şubat 2019 08:08

CHP’de Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’un belirlediği bazı belediye başkan adaylarına yönelik tepkiler sürerken, belediye meclis üyeliği listelerinde CHP’li yöneticilerin yakınlarının yer alması parti tabanında büyük huzursuzluğa yol açtı.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

Kılıçdaroğlu 81 ilin yönetimine ‘Akrabaları, tanıdıkları temizleyin’ talimatı verdi. Ancak Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nun yeğeni Müslüm Tekin’in Çankaya Belediye Meclis üyesi adayı olduğu ortaya çıktı. İzmir Narlıdere belediye meclis üyesi adayı Nurhayat Kaya’nın da Selvi Kılıçdaroğlu’nun arkadaşı olduğu öğrenildi.

 

 

“CHP yönetimine yakın olan meclis üyelerinin isimlerini bize bildirin Kılıçdaroğlu’na iletelim” haberimize CHP tabanından gönderilen isimlerden öğrendik ki bir ahbap çavuş ilişkisi de Şanlıurfa’da yaşanmış.

 

-CHP Şanlıurfa milletvekili Aziz Aydınlık’ın kardeşi Abdurrahman İzol Şanlıurfa Siverek 1. sıra adayı.

 

-Şanlıurfa Karaköprü 4. sıra adayı Serap Aydınlık, Aziz Aydınlık’ın yeğeni. Serap Aydınlık’ın babası da halen Şanlıurfa CHP il yönetiminde yönetici.

 

– Şanlıurfa Karaköprü’de ayrıca Aziz Aydınlık’ın 4 yeğeni var.

 

Daha önce de defalarca dile getirdiğimiz ancak bu haberimizle iyice emin olduğumuz bir gerçek var: CHP Genel Merkezi liyakati kaldırdı, listeler eş-dost akraba ile dolduruldu.