CHP 97. Kuruluş Yıl dönümü etkinliği iptal edildi!

CHP 97. Kuruluş Yıl dönümü etkinliği iptal edildi!
7 Eylül 2020 17:15

CHP, Ankara’da corona virüsü vakalarının artmasının ardından kapalı mekan toplantılarının video konferans yöntemiyle yapılması kararı aldı. Bugünkü Merkez Yürütme Kurulu toplantısı Zoom üzerinden yapıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel dün corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıklamıştı.

 

 

Partinin perşembe günkü il başkanları toplantısı ve 9 Eylül’deki 97’nci yıl dönümü töreninin nasıl yapılacağı ise merak konusu olmuştu. Çankaya Ahlatlıbel Atatürk Parkı’nda açık havada yapılması planlanan  etkinliğe yaklaşık bin kişi davet edilmiş, davetiyeler internet üzerinden gönderilmişti.

 

Son dakika bilgisine göre Ahlatlıbel Atatürk Parkında, 9 Eylül 2020 Çarşamba günü düzenlenecek olan CHP 97. Kuruluş Yıl dönümü etkinliği pandemi nedeniyle iptal edildi.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’in dün corona virüsü testinin pozitif çıkması sonrası partide teyakkuza geçildi. Geçen haftaki MYK toplantısına katılan Adıgüzel, açıklamasında “Son bir hafta içerisinde temasım olan herkesin test yaptırmasını önemle rica ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

ZOOM ÜZERİNDEN YAPILDI

 

 

Corona virüsü riskine karşı bir süredir tedbirlerin sıkılaştırıldığı CHP’de bugünkü Merkez Yürütme Kurulu toplantısı video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi. Aynı şekilde yarın gerçekleştirilecek olan CHP PM toplantısı da Zoom üzerinden gerçekleştirilecek.

 

 

CHP Genel Sekreteri Selen Sayik Böke imzasıyla MYK ve PM üyelerine gönderilen yazıda, “Ankara’da corona virüsün aşırı yaygınlaşmış ve salgının ivmelenmiş olması nedeniyle, kapalı mekan toplantılarının zoom üzerinden, video konferans yoluyla yapılması kararı alınmıştır” denildi.