CHP PM, kurultay sonrası ilk kez toplandı!

CHP PM, kurultay sonrası ilk kez toplandı!
13 Eylül 2014 19:22

Cumhuriyet Halk partisi (CHP)’nin 18. Olağanüstü Kurultay ile belirlenen Parti Meclisi (PM) ilk kez bir araya geldi.

 

62376f39b38b1454_480x270

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen PM toplantısına, aralarında yeni seçilen PM üyelerinin de bulunduğu 60 isim katıldı. Yaklaşık olarak 3 saat süren toplantıda tüm üyeler kendilerini tanıttı, ve hangi alanlarda uzman olduklarını açıkladı.

 

3c321d7ec90cd319

 

PM’DE YENİ KOMİSYONLAR KURULUYOR

 

PM üyeleri genel seçimlere hazırlık sürecinde yapacakları çalışmalardan bahsetti. Ayrıca toplantıda, PM üyelerinin daha aktif çalışabilmeleri için çeşitli komisyonlar kurulması da kararlaştırıldı.

 

Alınan bu karara göre kurulacak olan komisyonlarda PM üyeleri aktif olarak görev alacak.

 

BİLİM YÖNETİM KÜLTÜR PLATFORMU BÖLÜNÜYOR, KÜLTÜR KOMİSYONU GELİYOR

 

a2e12967f05a527f

 

PM toplantısında alınan karara göre kurulacaklar komisyonlardan biri “Kültür Komisyonu” olacak. Bu komisyon, kültür alanında politikalar üretecek ve aynı zamanda partinin kültür sanat dünyası ile bağını güçlendirecek.

 

Bu arada, “Bilim Yönetim Kültür Platformu”nun da ikiye bölünmesi kararlaştırıldı. Bundan sonra Kültür Platformu ayrı olarak hizmet verecek.

 

MYK 14 EYLÜLDE AÇIKLANACAK

 

PM toplantısından sonra gözler, CHP Merkezi Yöretim Kurulu (MYK) ile ilgili açıklaması beklenen CHP liderine çevrildi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun MYK’yı Pazar sabahı (14 Eylül 2014) açıklaması bekleniyor.