‘CHP oylarını Adana’da patlatırım’

‘CHP oylarını Adana’da patlatırım’
27 Ekim 2016 09:25

CHP’li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’den iddialı bir çıkış geldi. Sözcü’ye konuşan Çetin, Adana’yı yaklaşan erken seçimde kazanacağını iddia etti. H&H olarak Çetin’in yaptığı çıkışın bir benzerini de Ankara, İstanbul ve Antalya’daki Çankaya, Kadıköy, Bakırköy, Muratpaşa gibi belediyelerimizin başkanlarından da en kısa zaman içinde bekliyoruz.

 

 

 

 

İşte o röportaj:

 

 

 

 

 

Adana’da CHP’nin oylarını patlatırım

 

 

 

Çukurova Belediye Başkanı CHP’li Soner Çetin, Adana temsilcimiz Mehmet Serbes’i ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yola çıktığını, CHP’ye Adana’da oy patlaması yaşatacağım ileri süren Çetin, “İddialıyım. CHP’nin oylarım Adana’da 600 bine yükseltirim” dedi.

 

soner-cetin

 

ÇALMADIK KAPI BIRAKMIYOR

 

 

 

Bir yandan başkam olduğu Çukurova’ya hizmet yapmayı, yatırımları ve açılışları sürdüren Çetin, diğer yandan Adana’nın en ücra ilçe ve köylerini geziyor. Adana’nın 14 ilçesinde çalmadık kapı bırakmamaya kararlı olduğunu kaydeden Çetin, “Adana için büyük projelerim var. Hedeflerim Çukurova ilçe sınırlarım ve bütçesini aşıyor. Hedeflerimi inşallah Büyükşehir Belediye Başkanı olarak gerçekleştirip, Adana’ya yıllardır alamadığı hizmeti sunacağım” dedi.

 

 

 

BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIM

 

 

 

Büyükşehir belediye başkanlığına talip olduğu belirten Çetin sözlerine şöyle devam etti: “CHP, son büyükşehir seçimlerini baz alırsak Adana’da 3. Parti olarak gözüküyor. Ben ise CHP’yi Adana’da 1. parti yapmakla kalmayıp oy patlaması yaşatacağımı iddia ediyorum. CHP’nin oylarım Adana’da 600 bine çıkarmaya kesin olarak bakıyorum…